משכורת לשעה במשרד החינוך- עזרה

• הוסף לסימניות
מורה עם בכיר ללא תואר
שיש לה 3 שנות ותק
כמה יוצא שהיא מקבלת לשעה בעולם הישן, ללא רפורמה
אשמח לעזרה אם מישהו יודע (מחשבון שכר של משרד החינוך גם לי יש)

• הוסף לסימניות
מורה עם בכיר ללא תואר
שיש לה 3 שנות ותק
מדויק או בערך?

• הוסף לסימניות
מינימום. ללא תואר המשכורת מינימלית. שכר לשעה לא קשור לרפורמה. אגב, ללא תואר הוותק לא נצבר לשכר אלא רק לפנסיה ושנת השתלמות.

• הוסף לסימניות
מינימום. ללא תואר המשכורת מינימלית. שכר לשעה לא קשור לרפורמה. אגב, ללא תואר הוותק לא נצבר לשכר אלא רק לפנסיה ושנת השתלמות.
מענין מה שאת אומרת כי בדקתי במחשבון שכר של משרד החינוך וההבדל בין עם תואר לבלי זה בערך 7 שח לחודש
אז מוזר לי
אבל אולי את צודקת..

• הוסף לסימניות
מענין מה שאת אומרת כי בדקתי במחשבון שכר של משרד החינוך וההבדל בין עם תואר לבלי זה בערך 7 שח לחודש
אז מוזר לי
אבל אולי את צודקת..
אז אולי זה השתנה בגלל ההסכם החדש. נכון לשנה שעברה זה מה שהיה.

• הוסף לסימניות
וכמה מקבלים ברשת בני יוסף?

• הוסף לסימניות
מורה עם בכיר ללא תואר
שיש לה 3 שנות ותק
מחנכת או מקצועית? עם גמולים או בלי
(למרות שזה פחות משפיעה בשנים ראשונות)
בסביבות 59-60 לשעה
מחלקים את המשכורת ל30 שש ואח"כ ל4.2 או 4.33 ומקבלים ערך שעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה