כללי משכורת?

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לדעת מיודעי דבר
על כמה אמור לעמוד משכורת (לשעה) של מזכירה שבין תפקידה הם עיצוב ועימוד דפי קשר ושיכפולים ברמה גבוה + עבודות גרפיקה כבדות!! (כגון עיצוב כריכה פנימית לחומש, דגל, לוח שנה עם עמוד מעוצב, מזכרות עם שילובי תמונות מהילדים וכו' וכו')
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תעברי בחיפוש ותמצאי המון חומר בנושא. בלי אף תשובה קונקרטית.

כי אין!

יש אמנם מחיר ריאלי שעליו אמורה לעמוד המשכורת הזו, אבל, אין מישהו (כמעט) שמשלם את זה.
כמו כל דבר שההצע בו גבוה מהביקוש, תג המחיר יורד.

ההחלטה היא שלך, אם את מתחילה, ללא נסיון וכו', המלצתי: לכי על זה אפי' בפחות משכר מינימום! כי אין תחליף לעוצמה שהנסיון האמיתי נותן

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה נע בין 25 -30 ש"ח לשעה...

• הוסף לסימניות
הנסיון שלי הוא 7שנים במקצוע הגרפיקה!!!!

• הוסף לסימניות
תבררי על המעסיק הפוטנציאלי כמה הוא מוכן לשלם. (כמובן שיהיה בתחום הנורמה, לא פחות מ30 ש"ח לשעה), ותשקיעי את עצמך לפי זה.

או שתוכיחי את עצמך שאת שווה יותר מזה ואחרי כמה חודשים ותבקשי העלאה.

• הוסף לסימניות
כן, אבל את מבינה למה הוא לוקח אותך גם בשביל להיות מזכירה וגם גרפיקאית... (המצב היום בשוק על הפנים!!!) אנשים היום לא משלמים...

אם מסכימים לשלם לך 45 ש"ח לשעה...

• הוסף לסימניות
זה שהוא לוקח אותך זה מטעמי חסכון שלו(והוא גם יוכל לפטר את היושבים מולך), יהיה לו רק טוב מהכלבויניק* החדשה שתעשה הכל בכל מכל כל, בקיצור פריירית*, אבל לך אסור לאפשר זאת ולכן חייבת למצוא את התמורה המלאה להמצאותך שם.
עשיתם חוזה? סכמי מראש משכורת על עבודת המזכירות ועל כל עבודת גרפיקה תקחי בהתאם למה שמגיע לכל אחת כזאת, אף פעם לא ניתן לסכם מראש את הסה"כ לעבודות הגרפיקה ויש למנהלים הרבה רעיונות ובקשות.
עבודת מזכירות הינה בין השאר עיצוב שיכפולים אבל לעצב ברמת הסבירות כך שהמראה נקי ומסודר אבל לא להסחף מאוד לעיצוב גרפי. התשלום לפי שעה נע בין 25-30 למזכירה פשוטה לך יש ידע עודף כך שאת יכולה לעריך את עצמך ב-35-45.

*סליחה על הבוטות, אם לא תביני את זה תפלי בזה. וכדאי להבין זאת מראש.

• הוסף לסימניות
כדאי מאד לדבר כך עם מעסיק בפוטנציאל, כדי שהוא יסובב את הראש ויראה עשרות (!) גרפיקאים מוכשרים מחוסרי עבודה ויעשה לעצמו את החשבון.
שמעתי על מקום שהביאו גרפיקאית מתחילה במחיר מינימום שעושה עבודה מצוינת, ע"ח השעות של הגרפיקאיות הקימות שהמחיר שלהן הוא כפול.
זה לא אומר שצריך להיות פריארים, אבל מציאותיים חיבים להיות.
המצב היום בשוק הגרפיקה בפרט ובשוק העבודה בכלל הוא הצע שרב על הביקוש, וכדאי לקחת מה שיש.

• הוסף לסימניות
50 ש"ח לשעה
יתכן שהמחיר לנשים הוא זול יותר

• הוסף לסימניות
אם תקבלי יותר משלושים, תרקדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י piku;182166:
עבודת מזכירות הינה בין השאר עיצוב שיכפולים אבל לעצב ברמת הסבירות כך שהמראה נקי ומסודר אבל לא להסחף מאוד לעיצוב גרפי. התשלום לפי שעה נע בין 25-30 למזכירה פשוטה לך יש ידע עודף כך שאת יכולה לעריך את עצמך ב-35-45.

לעניות דעתי מזכירה לא צריכה לפתוח פוטושופ. מרגע שתפתחי פוטושופ שישלם לפי שעות של גרפיקאית עם קיזוז מהשכר הקבוע.

ואם הוא לא רוצה (וזה מסתמא מה שיקרה), אז שיעלה את השכר הקבוע בעוד כמה שקלים לשעה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!!
הארתם את עיני רק שהבוס שאיתו אני עובדת לא חושב כך הוא מסתפק גג ב24 ש"ח לשעה אל תתאלפו, כעת נשאר לי להחליט האם להמשיך בעבודה זו או לעזוב
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
כל עוד אין לך משהו אחר - אל תעזבי.
אבל ברגע שתמצאי עבודה רווחית יותר - תגידי יפה "שלום" ותדאגי לפרנסה שלך.
כמו"כ אל תשכחי לסכם מראש כל מה שנוגע לזכויותיך בענין ימי חופשה, תשלום על חגים וכמובן-הפסקות.

זו עצתי ממבט אנושי, לא כגרפיקאית.

• הוסף לסימניות
כמה שהמצב היום לא מזהיר...

בכל אופן, אל תשכחי להעריך את עצמך כמה שאת שווה
ולדרוש את זה בבטחון מלא...

• הוסף לסימניות
כגרפיקאית עם נסיון נתקלתי כבר בתופעה שמעסיקים מעדיפים לביא גרפיקאית מתחילה (ואומרים לגרפיקאית המנוסה: "תעזרי לה, תלמדי אותה") ואחרי חודש מקצצים לגרפיקאית המנוסה בשעות ונותנים למתחילה (שהספיקה ללמוד בחודש דבר או שניים) משרה מלאה...
עצוב ומעצבן מאוד!!!

מסקנה: להיות עצמאית!!!
תדרשי כמה שאת חושבת שאת שווה ותאמיני או לא - אנשים, בניגוד לבוסים - מעריכים ומשלמים!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאת צריכה בעדינות להבהיר לבוס שעל עבודות גרפיקה את רוצה תעריף שונה או לחילופין שיברר כמה עולה גרפיקה בשוק ויתמחר אותך בהתאם...
בהצלחה, ואל תחשבי אפילו לרגע שאת לא שווה בגלל המשכורת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה