דרוש מידע משכירה לעצמאית צעד אחר צעד

• הוסף לסימניות
נפשי בשאלתי ואני בבקשתי,
איך עוברים משכירה לעצמאית??
איך מתמחרים איך מנהלים את העסק ובעיקר ---
היכן וכיצד משיגים לקוחות??

---

אשמח לתשובה מפורטת...

• הוסף לסימניות
נפשי בשאלתי ואני בבקשתי,
איך עוברים משכירה לעצמאית??
איך מתמחרים איך מנהלים את העסק ובעיקר ---
היכן וכיצד משיגים לקוחות??

---

אשמח לתשובה מפורטת...
באיזה תחום את?
האם את בתחום המיסים ורוצה להפוך לעצמאית?
או שאת בתחום אחר ושואלת את זה בפורום יועצי המס כי פה יושבים אלו שמלווים עצמאים בכל שלבי ההקמה?

• הוסף לסימניות
באיזה תחום את?
האם את בתחום המיסים ורוצה להפוך לעצמאית?
או שאת בתחום אחר ושואלת את זה בפורום יועצי המס כי פה יושבים אלו שמלווים עצמאים בכל שלבי ההקמה?
זה חשבונאות ומס ואני מנהלת חשבונות וחשבת שכר...

אם יש פורום אחר ששם אוכל לקבל תשובות הפני אותי,
והאמת שכל מי שיש לו מידע יעזור לי לא משנה מהיכן מגיע הידע שלו....

• הוסף לסימניות
זה חשבונאות ומס ואני מנהלת חשבונות וחשבת שכר...

אם יש פורום אחר ששם אוכל לקבל תשובות הפני אותי,
והאמת שכל מי שיש לו מידע יעזור לי לא משנה מהיכן מגיע הידע שלו....
אם ככה, אכן כאן זה האשכול.
אני לא עצמאית כך שאני לא יכולה לייעץ לך, אבל נראה שיש פה רבים שעשו את זה והצליחו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה