אגב, את יודעת שלעינית יש שירות אחריות שיוצא מאוד משתלם במשקפיים של ילדים?נכתב ע"י תרצה;998593:אצלינו המשקפיים שלהם החזיקו מעמד חצי שנה. (מדובר בילד שמשקפיים של עינית החזיקו לו שנה... )
נכתב ע"י GRN;998620:אני מבינה שאתן מדברות על משקפים לבנים?
נכתב ע"י אבש;998837:איפה זה?
מה המחירים?
יש הסכמים עם קופ"ח?
אני מחפשת משהו מאוד ספציפי לילד. עם גומי מאחורה
עם גומי מאחורה יש בטרופיק, ברחוב כנפי נשרים.נכתב ע"י אבש;998837:איפה זה?
מה המחירים?
יש הסכמים עם קופ"ח?
אני מחפשת משהו מאוד ספציפי לילד. עם גומי מאחורה
אנחנו משתמשים בגומיות של טרופיק (לקוחות לשעבר. מאוד מרוצים מהשירות אבל המשקפיים לא התאימו לבן שלי) עם המשקפיים של "עינית" שיש להם חורים בידיות בשביל הגומי (אם אני לא טועה יש להם שלושה דגמים לילדים: של קידו, של פישר פרייס ומה שיש לנו, שאין לי מושג איזה חברה זו). אנחנו מרוצים מאוד מאוד מאוד מהמשקפיים, ב"ה, הן יושבות בול, לא גורמות לגירוי כך שהבן שלי לא מוריד אותם. ממש אוהב אותן אפילונכתב ע"י אבש;998892:טרופיק אני לקוחה קבועה ומרוצה, רציתי לדעת אם יש עוד...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים