משכנתא - בנקים

• הוסף לסימניות
שלום רב,

אשמח להמלצותיכם, באיזה בנק הכי מומלץ לקחת משכנתא?
דחוף....

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אין על זה תשובה חד משמעית.
תלוי בכמה גורמים.

הצעתי: שבו עם כמה בנקים, קחו מכל אחד הצעה, ובדקו מה הכי מתאים לכם.

כך אני עשיתי בזמנו, לפני כ-5 שנים.
בסופו של דבר לקחתי בפאג"י, שם קיבלתי מינוס אחד, שמקבלים חברי הסתדרות המורים.

• הוסף לסימניות
למה לא ללכת על יועץ משכנתאות טוב שמכיר את התחום?

אם אתם מעוניינים, יש לי מישהו טוב להמליץ באישי

• הוסף לסימניות
הי!
חבל לבזבז זמן, כסף, ואנרגיות,
אני עובד במשרד לייעוץ משכנתאות, אני לא מחפש לבוסים שלי פרנסה, אך מניסיוני, באים לכאן אנשים שהלכו בעצמם לבנק, ואכלו קש! מכרו להם ריביות גבוהות,וכו'..
אז אני מעוניין רק לעזור.
אפשר לפנות לפל' 0527139772 מאיר

• הוסף לסימניות
מנסיון, ואני ממש לא מכלילה,
אפשר לאכול קש גם עם יועצי משכנתאות!
גם שאלו שהם אמינים ומוכרים.

• הוסף לסימניות
כדאי באמת שלא תכלילי :)
מדובר באנשים מקצוענים ואמינים,
מה גם שבכל מקצוע אפשר למצוא את הרעים והטובים.

• הוסף לסימניות
לדעתי צריך לברר גם וגם,
גם לברר בבנקים עצמם וגם לשאול יועצי משכנתאות,
אני מכירה משהי שבררה אצל יועץ, ובסוף הצליחה להגיע לבד למשכנתא טובה יותר,
לעומת זאת משהו אחר שיועץ משכנתאות הוריד לו בהמון את המשכנתא.
צריך פשוט לא להתעצל, אלא לבדוק טוב.

• הוסף לסימניות
אם יש לך כח וזמן פשוט ללכת לכמה בנקים ולבקש הצעה ואם ההצעה הכי זולה לחזור שוב ולהתמקח.......
להרבה יועצי משכנתאות יש דילים עם בנקים מסויימים.....ודי לחכימא....

• הוסף לסימניות
מתחבר לכותב לפני
כואב שזה במגזר שלנו...אבל אחד הגדולים ביעוץ משכנתאות עובד רק עם מזרחי
שזה פשוט מאוד דיל אחד גדול ומפלצתי...למי שמבין באיזה אחוזים מדובר.

• הוסף לסימניות
חברתי עבדה עם יועצת משכנתאות שקילקלה להם משכנתא זולה שהשיגו. היא פרסמה מודעה ביתד והם סברו שהיא נחשבת לאמינה. פנו אליה, והיא משכה אותם, וכשעברו ליועץ אחר שהשיג להם, היא התקשרה לבנק ועם קשרים קלקלה את מה שהצליח השני להשיג. גבתה 6000 שקל ועד היום לא החזירה.
אני עבדתי עם יועץ מעולה. לקחנו אותו רק בשביל יעוץ, את השיטוט בבנקים עשינו אנחנו. שילמנו לו 400 שקל ולקחנו משכנתא נחמדה.
כמו שלמעלה אמרו, הבעיה היא שלפעמים ישנם יועצים שעובדים על דילים רק עם בנקים מסויימים, ויעדיפו לעבוד איתם, ולא לפנות לבנק אחר שיתן זול יותר.
יש בזה הרבה רמאויות.
היועץ משכנתאות של הבנק עצמו הציע לנו לקחת הלוואת גישור עד לאישור המשכנתא, לא הסכמנו בשום אופן. אז לבנק לא היתה ברירה ואישרו לנו את המשכנתא תוך שבוע.
אני לא רוצה לחשוב כמה זמן היו מחכים לו היינו לוקחים את ההלוואה היקרה הזו כשכל יום הריבית עולה. ולבנק היתה סיבה טובה לעכב את המשכנתא ע"ח הריביות שנשלם..

• הוסף לסימניות
סליחה על ההסטה, אבל אולי יש מי שיודע -
למישהו יש מושג אם יועץ המשכנתאות אמור לקבל את הכסף המגיע לו רק אחרי שהשיג את המשכנתא?
ומה במקרה שבו הלקוחות החליטו למשוך את ידיהם מהדירה\ לעבור לדירה אחרת? האם גם אז הם אמורים לשלם??
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
ואח שלי שלקח יועץ משכנתאות, השאיר לו כמה אלפים טובים ובסוף עשה את כל העבודה לבד כי הללו התנדפו...

• הוסף לסימניות
כואב לי שאנשים נפלו בפח,
בד"כ זה קורה כשלוקחים "מאכער", (וגם זה לפעמים לא)
כאן אני מדבר איתכם על חברה מסודרת, אין דילים ולא ניסיון לרושש אנשים,
ואגב מגיעים אלינו מידי פעם תיקים אחרי שעברו אצל מאכערס ושילמו להם!!! אמיתי.
כמובן שיצאו מבסוטים.

בכל מקרה אשמח לעזור,
תוכלו לפנות אליי בפל' 0527139772 מאיר

• הוסף לסימניות
זה ממש תלוי אני לקחתי עכשיו ממש בשבוע האחרון משכנתא בפועלים קיבלתי הצעה ממש טובה וכשהתקשרתי למכער הוא היה מספיק הוגן להגיד לי שזה הצעה מעולה והוא לא רואה שהוא יכול לתת לי משהו יותר זול

• הוסף לסימניות
לדעתי, (אנחנו עשינו כך) פנינו ליועץ לפגישה אחת ! הראנו לו את הנתונים שלנו, (הסכום המבוקש, גובה המשכורות וכו') ואז הוא אמר לנו במקרה כזה אין לכם צורך בי, אם בנק פלוני נותן לכם תנאים אלו, אזי זה בסדר גמור מבחינתכם ! אמנם מדובר ביועץ הגון שאפי' לא הסכים לקחת כסף על פגישה זו (פחות ממחצית השעה) אך לפעמים מדובר במשכנתא קשה ! כלומר המשכורות שנכנסות לבנק נמוכות, הסכום המבוקש הוא יותר גבוה מהאחוזים הרגילים הניתנים בבנק, ח-ן בנק שהיו בו 'חזרות' של צ'קים וכדו' במקרה כזה מוכרחים להגיע ליועץ שיידע איך להסתדר ולקבל את התנאים הכי טובים!
בהצלחה, ולא לשכוח פרק תהילים לפני החלטה גדולה כזו.

• הוסף לסימניות
אנחנו עברנו את כל התהליך עם יועצת בשם חני צאיג.
שכ"ט שלה 4000 ש"ח אבל היא חסכה לנו פי כמה וכמה מזה.

החשיבות שלה היא לא רק בניהול משא ומתן מול הבנק על גובה הסכום שניתן לנו (הצליחה להעלות מ-60% שמקובל לתת ביו"ש ל-70%) אלא גם בתכנון נכון ומותאם אישית של מסלולי המשכנתא שזה לא דבר שאנשים ללא הכשרה מסוגלים לעשות לבד (זה לא עניין של להתווכח עם נציג הבנק אלא של תכנון מקצועי מושכל).
מעבר לזה, מכירים אותה היטב בבנק וסומכים עליה מה שזירז מאוד את כל התהליך.

יש לציין שהיא עשתה הכל עבורנו כולל כל ההתרוצצויות, הטרטרת והניירת ואנחנו הגענו רק למעמד החתימות.

בקיצור, אנחנו מרוצים וממליצים.
האתר שלה: http://newm.co.il/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת