מה המחיר שאתה רוצה לקנות נכס..אין לי הון עצמי... המשכנתא שאני אקח תהיה ההון העצמי של הבת שלי.
כמה הדירה שאתה רוצה לקנות שווה. וכמה שווה הדירה שלך..חצי מליון לדירה, ועוד 200 לעצמי.
50% מהנכס הקיים למיטב ידיעתי..כמה הדירה שאתה רוצה לקנות שווה. וכמה שווה הדירה שלך..
עד 50 אחוז מהדירה שאתה קונה אפשר לקחת כנדוניה. ולכן אם אתה קונה דירה ב 1.4 אז תוכל לקבל 500 לדירה ועוד 200 לכיס
ועדיין כמובן גם לא יותר מ60 אחוז מהדירה שלך
נכון.50% מהנכס הקיים למיטב ידיעתי..
יש בזה הבדלים בין הבנקיםביחס לדירה שלי אני לא עובר את ה-50 אחוז, השאלה שלי היא כזו, האם הבנק יעביר את הכסף שאני לוקח עבור הדירה של בתי ישירות למוכר שלה, ואז לא אוכל להוסיף סכום לעצמי, או שאני מקבל את הכל ומעביר הלאה.
אבל, אם המוכר מאנ"ש, תתאם איתו עמדות מה שנקרא..יש בזה הבדלים בין הבנקים
צודק. התכוונתי 50. המילון בפלאפון תיקן לי ל60 ..50% מהנכס הקיים למיטב ידיעתי..
בלאומי זה יגיע הכל לחשבון שלך. ולכן אמרתי שתוכל להכניס הכל אם זה לא יעבור את ה50 אחוז של הנרכש והמשעבדביחס לדירה שלי אני לא עובר את ה-50 אחוז, השאלה שלי היא כזו, האם הבנק יעביר את הכסף שאני לוקח עבור הדירה של בתי ישירות למוכר שלה, ואז לא אוכל להוסיף סכום לעצמי, או שאני מקבל את הכל ומעביר הלאה.
גם בבנק ירושליםבלאומי זה יגיע הכל לחשבון שלך. ולכן אמרתי שתוכל להכניס הכל אם זה לא יעבור את ה50 אחוז של הנרכש והמשעבד
צודקקקגם בבנק ירושלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים