משכנתא לזכאים אחרי 36 חודש. יש איך להציל?

• הוסף לסימניות
חתמתי על חוזה לרכישת דירה "על הנייר" לפני 38 חודשים. האכלוס עוד חודשיים שלוש. על פניו הפסדתי את זכאות משרד השיכון כי עברו יותר מ36 חודשים מחתימת החוזה. יש איך להציל את המצב? (עקרונית אני זכאי ל161000, חבל לי להפסיד את זה)

• הוסף לסימניות
חתמתי על חוזה לרכישת דירה "על הנייר" לפני 38 חודשים. האכלוס עוד חודשיים שלוש. על פניו הפסדתי את זכאות משרד השיכון כי עברו יותר מ36 חודשים מחתימת החוזה. יש איך להציל את המצב? (עקרונית אני זכאי ל161000, חבל לי להפסיד את זה)
יש יועצים שיגידו לך שלא הפסדת כלום.

• הוסף לסימניות
רוב הסיכויים שלא הפסדת שום דבר.
המסלול הזה לא שווה כלום בשוק של היום.
אלא אם כן אתה מתכוון למכור את הדירה בשנים הממש קרובות שאז אולי שווה לשקול את זה
וכולי האי ואולי

• הוסף לסימניות
הם לא צודקים לדעתי.
זה מסלול אמנם צמוד למדד וזה מה שמטריד אותם.
אבל כל הקלצ היום ובטח ל30 שנה זה בועת היוון שתתפוצץ בפנים ולכן (לדעתי) לקחת כמה שיותר זכאות ואם יש יותר אומץ לקחת ק"צ ולא קל"צ ולמחזר בהמשך.

• הוסף לסימניות
לפי הבנקאית ששאלתי אותה . אין מה לעשות.
אבל אולי היא לא הבינה את המשמעות..

• הוסף לסימניות
לפי הבנקאית ששאלתי אותה . אין מה לעשות.
אבל אולי היא לא הבינה את המשמעות..
הייתי מבקש מהיזם לבטל את החוזה ולעשות חדש מאוחר יותר (לא יודע אם הוא היה מסכים), אבל העסקה כבר דווחה לרשות המיסים...
אולי אתה (או מומחה אחר כאן) מכיר איזה שיטה לעקוף בכל זאת את הבעיה הזו?
תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
הם לא צודקים לדעתי.
זה מסלול אמנם צמוד למדד וזה מה שמטריד אותם.
אבל כל הקלצ היום ובטח ל30 שנה זה בועת היוון שתתפוצץ בפנים ולכן (לדעתי) לקחת כמה שיותר זכאות ואם יש יותר אומץ לקחת ק"צ ולא קל"צ ולמחזר בהמשך.
על ק"צ לא יהיה היוון בהמשך?

• הוסף לסימניות
יהיה עמלות היוון ,אבל פחות מהקל"צ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה