- הוסף לסימניות
איך אני מחשבת את אחוזי הריבית?
הבנת נכוןהפוך אם הבנתי נכון
אם עדיין אין שומה מספיק התעודה של פתיחת העסק + אישור רו”חלפי השומה האחרונה + אישור רו"ח על שנה אחרונה
החישוב המדוייק משתנה בין הבנקים
כל משכנתא בנויה מכמה מסלולים,ב. מה זה מסלולי ריביות כאלו ואחרים ??
דבר ראשון באמת אם יש לך את הכוח והזמן ואתה לקוח טוב תוכל לעשות סבב בבנקים ולצאת (אולי) אם ריבית טובה,לכל המבינים בתחןם אשמח להבין למי כדאי ללכת ליועץ משכנתאות, כלומר האם כל מי שלוקח משכנתא אפי' אם הדירוג שלו בבנק גבוה וגם יעשה סבב בנקים לקבל את ההצעה עם הכי פחות ריבית או שזה רק למי שאין תלושי שכר מספיק גבוהים וכדו' שצריך עבודה מקצועית יותר...
ואם כן שלכל לוקח משכנתא זה עוזר אשמח להבין למה ובמה?
תודה רבה.
לדוגמה הגיע אלי לקוח אחרי שעשה סבב ב3 בנקים והיה בטוח שכבר יש לו את ההצעה המושלמת, אחרי שהורדתי לו את הסכום ב23 אלף הוא קיבל הצעה טובה בהרבה, לפעמים לא הסבבים בבנק עושים את העבודה אלא דווקא הידע המקצועידבר ראשון באמת אם יש לך את הכוח והזמן ואתה לקוח טוב תוכל לעשות סבב בבנקים ולצאת (אולי) אם ריבית טובה,
אבל כמובן שאתה הולך לאיש מקצוע הוא עושה לך את העבודה (אפשר לאומר כמו עורך דין - כי לא חייבים ללכת לבית משפט עם עורך דין אבל...)הוא בודק את כול הרגולציה של בנק ישראל הן ביחס החזר, הקצאת הון, סוגי מסלולים, איזה ריביות עכשיו אפשר לבקש הבנק (כידוע זה משתנה כל הזמן) מה להשים דגש לבנקאי כדאי להסתכל בצורה חיובית על הלקוח ועוד המון פרמטרים
וגם יועץ עושה לך את כל העבודה של הכאב ראש, האיסוף מסמכים שליחה לבנק בצורה שהבנקאי כיף לו לעבוד ולא אומר לך המסמך לא תקין או לא סרק טוב וכו
מה ההחזר כיום ולכמה שנים?יש לי משכנתא בבנק
של 1,000,000
לקחנו אותה ב 2022
חושבים ללכת על מיחזור כי ההחזר החודשי מאוד גבוה
איך אני עושה את זה
המשכנתא בבנק לאומי
בזמן מתן ההלוואה לבעלי היה תלוש
כיום רק מלגה של 1000 ש"ח מהכולל
אשמח ליודעי דבר
תודה.
יועץ משכנתאות גם מכיר את הבנקאים ואת המנהל סניף ולפעמים הם עושים לו הטבות משמעותיות בגלל זהלכל המבינים בתחןם אשמח להבין למי כדאי ללכת ליועץ משכנתאות, כלומר האם כל מי שלוקח משכנתא אפי' אם הדירוג שלו בבנק גבוה וגם יעשה סבב בנקים לקבל את ההצעה עם הכי פחות ריבית או שזה רק למי שאין תלושי שכר מספיק גבוהים וכדו' שצריך עבודה מקצועית יותר...
ואם כן שלכל לוקח משכנתא זה עוזר אשמח להבין למה ובמה?
תודה רבה.
כיום 6,200מה ההחזר כיום ולכמה שנים?
את עובדת?
יש אפשרות להשיג תלושים? ערבים?
כמה המשכורת שלך- סליחה על החפירה?כיום 6,200
ל 30 שנה
המשכנתא שלנו יחסית טובה
יש 2 מסוללים עיקריים פריים וקבועה ל 30 שנה
חוץ מזה יש לנו 30 אלף באג"ח ל 17
שצריכם לפרוע
אני עובדת בעלי אברך
לא מצליחה להשיג תלושים לבעלי
אין לי מי שיעשה לי
תודה על הרצון לעזורכמה המשכורת שלך- סליחה על החפירה?
האם הכולל הוא עמותה או פרטי?
האם לבעלך יש הכנסה מהצד- אפילו בשחור?
קצבת ילדים?תודה על הרצון לעזור
משכורת נטו 7000-8000
הכולל עמותה
לבעלי אין עוד הכנסה
קצבת ילדים של 500 ש"חקצבת ילדים?
חסכונות?
כמה מהמשכנתא שילמתם עד עכשיו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים