משכנתא לשיפוץ עם שמאות קודמת שהבית משופץ

• הוסף לסימניות
מה קורה אם אנחנו מגישים בקשה למשכנתא לשיפוץ בבנק פועלים ולמעשה קיים בידי הבנק שמאות מלפני חצי שנה שהבית משופץ עד כדי השבחת יתר.
האם זה אפשרי בכלל לקחת? האם יועץ טוב יוכל להתגבר על זה?
(העו"ש שלנו בבנק הפועלים ואנחנו לקוחות טובים בהחלט)
ובכללי: איזה בנקים נותנים ריביות טובות וקל להוציא משכנתא ל"שיפוץ"?
תודה רבה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
מה קורה אם אנחנו מגישים בקשה למשכנתא לשיפוץ בבנק פועלים ולמעשה קיים בידי הבנק שמאות מלפני חצי שנה שהבית משופץ עד כדי השבחת יתר.
האם זה אפשרי בכלל לקחת? האם יועץ טוב יוכל להתגבר על זה?
(העו"ש שלנו בבנק הפועלים ואנחנו לקוחות טובים בהחלט)
ובכללי: איזה בנקים נותנים ריביות טובות וקל להוציא משכנתא ל"שיפוץ"?
תודה רבה לכל העונים!
זה בעיה שיכול להיות שאפשר להתגבר עליה
בכ"מ פועלים זה וודאי לא הכתובת לכזה דבר

• הוסף לסימניות
בפועלים כמעט ואין סיכוי לפי הנסיון שלי
הם דורשים שמאי ולא מעגלים פינות

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהרבה נתונים
סוג הכנסות, סכום משכנתא, ועוד
בגדול הקלאסי זה מזרחי או ירושלים ששניהם יקרים (י-ם יותר) אך יש אפשרויות נוספות
אך כדאי לשבת עם יועץ מסודר בפרט בכזה מקרה שכבר הוצא שיפוץ בעבר

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהרבה נתונים
סוג הכנסות, סכום משכנתא, ועוד
בגדול הקלאסי זה מזרחי או ירושלים ששניהם יקרים (י-ם יותר) אך יש אפשרויות נוספות
אך כדאי לשבת עם יועץ מסודר בפרט בכזה מקרה שכבר הוצא שיפוץ בעבר
הכנסות מעולות ++
סכום נדרש- 400K ובכדי להגיעל 70% מימון אפשר להוציא לפיתוי עוד 150K סה"כ 550K
לא הוצאנו משכנתא לשיפוץ בעבר, אלא הדירה שופצה ללא משכנתא לשיפוץ לפני כ-3 שנים ולפני כחצי שנה מיחזרנו חלק מהמשכנתא בדרגה שניה לפועלים (ממזרחי) והשמאות שהדירה משופצת היא מאז..

• הוסף לסימניות
הכנסות מעולות ++
סכום נדרש- 400K ובכדי להגיעל 70% מימון אפשר להוציא לפיתוי עוד 150K סה"כ 550K
לא הוצאנו משכנתא לשיפוץ בעבר, אלא הדירה שופצה ללא משכנתא לשיפוץ לפני כ-3 שנים ולפני כחצי שנה מיחזרנו חלק מהמשכנתא בדרגה שניה לפועלים (ממזרחי) והשמאות שהדירה משופצת היא מאז..
זה יכול לעבור בפועלים, לא הייתי ממליץ לנסות לבד...
רק שתדעו שזה מצריך הסכמה של טפחות (וגם אם תעשו בטפחות תצטרכו הסכמה של פועלים)
בנק ירושלים או כל בנק אחר לא רלוונטי כיון שזה יהי' כבר בדרגה שלישית...

• הוסף לסימניות
זה יכול לעבור בפועלים, לא הייתי ממליץ לנסות לבד...
רק שתדעו שזה מצריך הסכמה של טפחות (וגם אם תעשו בטפחות תצטרכו הסכמה של פועלים)
בנק ירושלים או כל בנק אחר לא רלוונטי כיון שזה יהי' כבר בדרגה שלישית...
אז ככה, בעיקרון לקחתי יועץ ולא שילמתי לו עדיין, הוא אמר לי שיעשה בדיקה לפני כן וכעת אמר לי את הנתונים ושאני יחליט אם להמשיך איתו או לא.
הנתונים שהוא אמר זה שבבדיקה עם השמאית של פועלים א"א להגדיר את זה כבאמצע שיפוצים כי כבר לפני חצי שנה השמאי של פועלים כתב שזה כבר שופץ.
הוא טוען שהמסלול שהוא יילך עליו, הוא להחזיר למזרחי את החלק שמיחזרתי ממנו לפועלים בדרגה שניה (הוא טוען שמזרחי ישוו למה שיש לי שם היום- פריים מינוס 0.85)
ויחד עם זה לקחת במזרחי לשיפוץ, אך זה יתומחר קצת יותר יקר- באיזור 5% ריבית
אמר לי להתייעץ ולבדוק ולעדכן אותו אם אני מעוניין בהנ"ל...
השאלה היא האם עדיין זה אפשרי (ע"י יועץ כמובן) שפועלים בכל אופן יאשרו את זה למרות הנ"ל?

• הוסף לסימניות
בבדיקה עם השמאית של פועלים א"א להגדיר את זה כבאמצע שיפוצים כי כבר לפני חצי שנה השמאי של פועלים כתב שזה כבר שופץ.
לסכום שאתם מבקשים בפועלים נכון להיום אין כבר צורך להגדיר שזה באמצע שיפוץ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפנות קודם עם התשובה שלי ליועץ שבודק לכם
אם גם זה עדיין לא מסתדר אפשר לשלוח מייל ל - j8800840 בגימייל ומשם כבר יפנו אתכם
פניתי כבר ואמר שלא יתנו עם בקשה לשיפוץ חדש (אומר שדיבר עם אחת תהילה שהיא השמאית הראשית ועשתה פרצופים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה