משכנתא

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה בס''ד לקנות במחיר למשתכן דירה ב1.7 כמה משכנתא אני יכול לקבל ע'''ז וכמה הון עצמי?..
וכמה הכנסות צריך בשביל משכנתא כזאת?
יישר כח.

• הוסף לסימניות
היי
בהנחה ששווי השמאות תהייה 1.8 ומעלה
המקסימום שיהיה ניתן לקבל משכנתא הוא 1.35 וממילא תצטרך הון עצמי של 350 אלף
ההחזר חודשי על משכנתא כזאת ל30 שנה הוא סביב ה7000 בחודש מה שאומר שצריך להציג הכנסות סביב ה20 אלף..

• הוסף לסימניות
זכיתי בדירה במחיר למשתכן, המחיר של הדירה הוא מיליון ש"ח, כמה משכנתא אני יכולה לקבל? וכמה הון עצמי אצטרך לשלם? וכמה ההחזר החודשי ל 30 שנה?

• הוסף לסימניות
זכיתי בדירה במחיר למשתכן, המחיר של הדירה הוא מיליון ש"ח, כמה משכנתא אני יכולה לקבל? וכמה הון עצמי אצטרך לשלם? וכמה ההחזר החודשי ל 30 שנה?
כמעט בטוח שהשווי שוק שלו יספיק לךל 100 אלף הון עצמי
אם יש מענק יספיק 60 אלף.
החזר חודשי על 900 אלף. בערך. 4650 ל30 שנה. נכון להיום

• הוסף לסימניות
אם יש מענק יספיק 60 אלף.
יש מענק של 40 אלף, אפשר להשתמש בו להון עצמי?
האם זה שווה, או שכדאי להוריד מהמשכנתא?

• הוסף לסימניות
אם יש מענק יספיק 60 אלף.
כמה החזר ל 18 שנה בערך? (900 אלף)
תודה רבה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה