משלוחים מסין - עליאקספרס, לרגל המגיפה המתחוללת שם

• הוסף לסימניות
לדעתי אין לזה קשר.
הנסיעות שבוטלו הן רק טיסות של בני אדם, לא של חבילות.
בכל מקרה אני לא חושב שאלי אקספרס משתמשת בטיסות ישירות של אל-על.

ולגבי החבילות עצמן - אני מצרף מה שפורסם בJDN:

מה לגבי מזון, משלוחים ומוצרים המגיעים מסין, האם יש בהם סיכון?

אין בהם סיכון. ככל הידוע, נגיפי קורונה אינם מועברים באמצעות חפצים או מזון, ולא דווח על העברת המחלה בדרך זו.

• הוסף לסימניות
'לא דווח' לא אומר כלום... אם אישה אמריקאית עברה בדיקות שיצאו תקינות ורק אחרי שבועיים התגלו תסמיני המחלה בגופה, לוקח זמן לגלות שמישהו נדבק
השאלה כמה זמן הנגיף יכול לחיות על פלסטיק, למשל

• הוסף לסימניות
זה דבר מעניין.
בדר"כ (עד כמה שידוע לי) מעלים חבילות דואר על טיסות שעושות את הקו הזה בכ"מ, לא מוציאים 'טיסת דואר', זה לא שווה את זה מבחינה כלכלית.
מעבר לזה, שצוות הטיסה (יהיה אשר יהיה) אמור לעצור בארץ היעד/חניה/קונקשיין/לא משנה מה, ולרדת מהטיסה להתרענן (חניה כזאת היא בין 12 שעות ל3-4 ימים), ואם לא מוכנים להכניס כאן כרגע נוסעים מסין ללא בדיקות רפואיות, המצב לא ברור..
מה גם שבסין עצמה ישנם אזורים בהסגר, וכל מיני כאלה..

• הוסף לסימניות
החופש בסין התארך, מה שאומר שגם החופש של המוכרים באלי אקספרס...
וגם בוטלו נסיעות של ספינות לסין/מסין.

• הוסף לסימניות
מעבר לזה, שצוות הטיסה (יהיה אשר יהיה) אמור לעצור בארץ היעד/חניה/קונקשיין/לא משנה מה, ולרדת מהטיסה להתרענן (חניה כזאת היא בין 12 שעות ל3-4 ימים), ואם לא מוכנים להכניס כאן כרגע נוסעים מסין ללא בדיקות רפואיות, המצב לא ברור..
לא ידוע לי על דבר כזה. למעשה, אתר משרד הבריאות קובע ש'מי שהגיע מסין ואין לו סימני מחלה – לא צריך להיבדק !!!'

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי תחפושות לפני שבועיים בדיוק והגיע לי היום לדואר, במשלוח רגיל ללא תוספת תשלום.

• הוסף לסימניות
לא צריך להיבדק !!!'
התקנות עכשיו הם שמי שהגיע מסין צריך להיות בהסגר בביתו למשך 14 יום לראות שאינו מפתח סימני מחלה
(וכן שזו התקופה שהנגיף מדבק)

• הוסף לסימניות
ביתד של יום שישי היה כתוב שלע''ע לא ברור אם הנגיף יכול לשרוד ע''ג החבילות שמגיעים מסין

• הוסף לסימניות
SmartSelect_20200201-191501_WhatsApp.jpg

• הוסף לסימניות
הזמנתי חבילה מסין, והיא צריכה להגיע בקרוב. האם אני צריך לחשוש?

לא. המומחים של ארגון הבריאות העולמי אומרים שהנגיף שורד על משטחים (ובהם חבילות) לא יותר מכמה שעות. במילים אחרות: עד שהחבילה מגיעה לארץ מסין כל הנגיפים שאולי היו עליה כבר מתו מזמן. ולידיעת מי שאינם מסתפקים בהודעה המרגיעה הזאת: חומרי חיטוי רגילים מנטרלים ביעילות את נגיף הקורונה.

• הוסף לסימניות
הזמנתי חבילה באלי
ואין שום נתונים לא נשלח יצא וכו...
כלום
המוכר גם לא עונה
גם לא בטרק 17
רשום רק שהנתונים אינם זמינים ...
חבילה מאוד דחופה לחתונה העניין הוא שפיצלתי הזמנה זו ל2 בגלל עלות דרך משתמש אחר באלי
וזה הגיע כבר לפני שבועיים החבילה הוזמנה ב01.01.20
משהוא יכול לעזור ???
ממש תסכול :mad:
תודה
מצורך צילום מסך
1580914152100.png
1580914152100.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה