משלוחים מסין - עליאקספרס, לרגל המגיפה המתחוללת שם

מה זה אומר ההודעה שקיבלתי על הזמנה שהזמנתי?
Dear customer, the logistics is gradually recovering and we are working around the clock to make sure that you will receive your order as soon as possible. If you do not want to wait, you will need to wait 72 hours for seller approval. For your convenience, we will send you a refund automatically if seller fails to ship it within: 10days 05hours 16minutes 20seconds .

יש לי 2 אופציות לבחור.
EXTEND PROCESSSING TIME
REQUEST ORDER CANCELLATION

אשמח מאוד לקבל מענה!!
@הכלבויניק אשמח אם תשיב לי לשאלה...
אני רואה שאתה בקיא בענייני אלי אקספרס!

מה זה אומר ההודעה שקיבלתי על הזמנה שהזמנתי?
Dear customer, the logistics is gradually recovering and we are working around the clock to make sure that you will receive your order as soon as possible. If you do not want to wait, you will need to wait 72 hours for seller approval. For your convenience, we will send you a refund automatically if seller fails to ship it within: 10days 05hours 16minutes 20seconds .

יש לי 2 אופציות לבחור.
EXTEND PROCESSSING TIME
REQUEST ORDER CANCELLATION

אשמח מאוד לקבל מענה!!
מסתבר שהיו אמורים לשלוח לך תוך זמן מסוים והם לא הספיקו.
הם נותנים לך שתי אופציות:
אחת- להאריך את זמן העיבוד (הכנה למשלוח) בעוד עשרה ימים, ואם לא יישלח יחזירו לך את הכסף.
שניה- לבטל את המשלוח בכלל, ואז יחזור לך הכסף בכל מקרה.

זה התרגום
לקוח יקר, הלוגיסטיקה מתאוששת בהדרגה ואנחנו עובדים מסביב לשעון כדי לוודא שתקבל את ההזמנה שלך בהקדם האפשרי. אם אינך רוצה לחכות, תצטרך להמתין 72 שעות לאישור המוכר. לנוחיותך, אנו נשלח לך החזר כספי באופן אוטומטי אם המוכר לא ישלח אותו בתוך: 10 ימים 05 שעות 16 דקות 20 שניות.

יש לי 2 אופציות לבחור.
הרחב מעת לעת
בקשה לביטול הזמנה

• תודה
Reactions: 107
מסתבר שהיו אמורים לשלוח לך תוך זמן מסוים והם לא הספיקו.
הם נותנים לך שתי אופציות:
אחת- להאריך את זמן העיבוד (הכנה למשלוח) בעוד עשרה ימים, ואם לא יישלח יחזירו לך את הכסף.
שניה- לבטל את המשלוח בכלל, ואז יחזור לך הכסף בכל מקרה.
אבל זאת הזמנה מאתמול.
אם אני צריכה את הדברים לעוד כמעט חודשיים,
מה הייתם עושים?

אבל זאת הזמנה מאתמול.
אם אני צריכה את הדברים לעוד כמעט חודשיים,
מה הייתם עושים?
הם מודיעים מראש
שייקח להם קצת זמן, ויכול להיות שהמוכר לא יצליח לשלוח גם בתוך ה10 יום

אתם יכולים להתחרט ולבטל את ההזמנה עכשיו (ולנסות אצל מוכר אחר)
או - אם אתם פחות לחוצים בזמן - לחכות בסבלנות, אם תוך 10 יום הוא לא ישלח, ההזמנה תתבטל מעצמה

מה אני אמורה לעשות שיש לי שני הזמנות מאלי אקספרס שהגיעו לארץ כבר 4\ 8 ככה ראיתי במעקב משלוחים של אלי ושל זיפי למה זה עדיין לא הגיע אליי ???
התקשרתי לדואר והם לא עונים איך אני יכולה לדעת מה קורה עם זה זה מדיי זמן לדעתי בארץ

מה אני אמורה לעשות שיש לי שני הזמנות מאלי אקספרס שהגיעו לארץ כבר 4\ 8 ככה ראיתי במעקב משלוחים של אלי ושל זיפי למה זה עדיין לא הגיע אליי ???
התקשרתי לדואר והם לא עונים איך אני יכולה לדעת מה קורה עם זה זה מדיי זמן לדעתי בארץ

לא קיבלתי מוצר מסויים מאלי פתחתי מחלוקת וזה מה שהמוכר אמר לי איך אני מקבלת את ההחזר?החזר בכרטיס אשראי?

זה מה שהמוכר שלח לי תגובה

זה

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 7.6 · צפיות: 43
אשמח לתשובה זה דיי דחוף לי

צריכה תשובה דיי דחוף המחלוקת עומדת להסתיים

ניסתי לפתוח על זה מחלוקת וזה אומר שאי אפשרי כי ההזמנה בארץ אבל זה מראה שזה בארץ כבר חודש פלוס

כלובוניק אשמח לקבל תשובה דחופה אתה בטח מבין בענין תודה

צריכה תשובה דיי דחוף המחלוקת עומדת להסתיים
וכן על זה

הודעה שקיבלתי חודש אחרי ההזמנה
לתשומת לבכם

תרגום לעברית:
חברים, בגלל COVID-19, המפעל לא שוחזר, מוצר זה אזל מהמלאי, אנא בטל את ההזמנה. אני מציע לך לקנות את המוצרים האחרים שלנו!
אנא בחר "סיבות אחרות" לביטול ההזמנה, אנו נחזיר לך!
תודה על ההבנה, יום נחמד!

שלום לכולם
אולי מישהו יודע מה עושים כשכבר כמה ימים הסטטוס של המשלוח הוא "הגיע לארץ היעד ממתין לשחרור מכס", ומדובר במוצר שעולה 30 דולר, ולא אמור להיות מכס. וכשאני מכניס את המס' של ההזמנה לאתר הדואר, כתוב שאין דבר כזה...

שלום לכולם
אולי מישהו יודע מה עושים כשכבר כמה ימים הסטטוס של המשלוח הוא "הגיע לארץ היעד ממתין לשחרור מכס", ומדובר במוצר שעולה 30 דולר, ולא אמור להיות מכס. וכשאני מכניס את המס' של ההזמנה לאתר הדואר, כתוב שאין דבר כזה...
לדבר עם המוכר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה