- הוסף לסימניות
הסרט הקבוע בכל שנה- מה נעשה/ נכין/ נאפה/ נעצב/ נקנה למשלוחי מנות?
וכמובן- נכנסים לפרוג כדי לקבל רעיונות והשראה
ומחפשיייייים ומחפשיייים....
לנוחות כולם נרכז כאן קישורים בלבד לאשכולות הרלוונטים!
מוזמנים להוסיף כאן עוד...
מהשנה:
www.prog.co.il
www.prog.co.il
אשכולות משנים קודמות:
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
וכמובן- נכנסים לפרוג כדי לקבל רעיונות והשראה
לנוחות כולם נרכז כאן קישורים בלבד לאשכולות הרלוונטים!
מוזמנים להוסיף כאן עוד...
מהשנה:
מידע שימושי - משלוחי מנות ללא נושא
ראיתי כאן כמה וכמה אשכולות על משלוחי מנות, כולם היו עם נושאים והקשרים לתחפושות או סתם לנושאים שונים. אני מאמינה שלא כולם מקשרים את המשלוחי מנות לנושאים מסוימים, כאן באשכול נעלה רעיונות למשלוחי מנות ללא נושא, שילובים של מאכלים טעימים, מראה אסטטי ויפה. ואם יש תמונה אז בכלל שווה!!! נשמח לרעיונות...
www.prog.co.il
מידע שימושי - משלוחי מנות - התחלתם לחשוב על רעיונות?
אני יודעת שאולי זה מידי מוקדם... ויש את אלו שיאמרו שזה אפילו מוגזם!! אבל החג האהוב על כולנו מתקרב ואיך אפשר בלי לחמם לאחר את הלב??? אז אם רובנו התחילו לדאוג לתחפושות- מה עם משלוחי מנות?? התחלתם לחשוב על רעיונות??? בואו יחד, נקבץ בפורום הזה את כל הרעיונות למשלוחי המנות... יתקבלו בברכה משלוחים...
www.prog.co.il
אשכולות משנים קודמות:
מידע שימושי - אשכול משלוחי המנות הגדול - עד 10 ש"ח למשלוח!
אני וגם את וכמו עוד רבות אחרות, אמא עובדת ועסוקה מאוד עם הילדים והבית אבל רוצה לשלוח משלוח מנות לשכנים וכד', משהו לא 'פושט' אבל שיהיה מכובד ואפשר גם עם רעיון חמוד. עד 10 ש"ח למשלוח וקל להכנה (10 ש"ח כפול 12 שכנים, זה חתיכת סכום) (שנה אחת הכנתי עוגות כושי אישיות בצלחת עגולה ובאמצע פחית פפסי. בערך...
www.prog.co.il
מידע שימושי - משלוחי מנות תשע"ח - תמונות ורעיונות בלבד!!
פותחת אשכול נוסף בעניני משלוחי מנות לפורים. אך האשכול הזה יהיה בע"ה רק לתמונות ורעיונות בלבד כך שמי שרוצה לחפש רעיון יוכל למצוא בקלות. אז כולם מוזמנים להעלות :)
www.prog.co.il
מידע שימושי - משלוחי מנות - תשע"ז
חפרנו כבר על התחפושות... עוד לא שיתפנו/התייעצנו/שאלנו בנושא משלוחי מנות! אז למי שיש רעיונות מיוחדים, משלוחי מנות מעוצבים ומקוריים וכו' מוזמן להעלות ולשתף את כולנו..... אז קדימה..... :)
www.prog.co.il
הנושאים החמים