עזרה משלוחי מנות .. אתם מביאים לכל הצוות בגנים / ביה"ס ??

• הוסף לסימניות
אני נוהגת לתת משלוחי מנות בנפרד .. וכך כמעט כולם נוהגים אצלנו ..כל כך הרבה צוות יש לילדים בגנים
סייעות , סייעות צמודות ( של ילדים אחרים בגן ) אבל מתנהגות ממש כחלק מהצוות ובאמת שמגיע להם .. , גננת משלימה , צוות צהרון , מורה , מורה משלימה
לא יודעת איך להתנהל ...
מה עושים ?? עברתי על האשכולות לא ראיתי משהו חמוד מספק ולא יקר
פחות מתאים לי רעיונות להכין עוגה וכאלה אני פחות מצליחה לתמרן עם כמויות כאלה .. מכביד עליי :)

• הוסף לסימניות
אצלנו אוספים כסף למשלוח מנות משותף,
ככה שאני לא רואה סיבה להביא בנפרד לכל הצוות אלא רק לגננת+ 2 סייעות,
אבל גם אם לא היו אוספים לא הייתי קונה לכולם
זה בלתי אפשרי ולא נגמר..

• הוסף לסימניות
עבדתי בגן חינוך מיוחד, שם ממש יש הרבה צוות. יש אימהות שהביאו משהו יפה לכל הצוות - מגש עם עוגות יפות, שוקולדים וכדו'
אחת שלחה ארוחת בוקר ליום אחרי פורים - לחמניות, ירקות חתוכים, כמה ממרחים.

• הוסף לסימניות
האמת דילמה קשה...
אני חשבתי ללכת למשתלה לקנות עציץ חי פשוט 10-12 ש"ח ולעטוף יפה
כך שגם אם אעשה כפול 15 עדיין יצא סביר,
לגננת אפשר להוסיף גם כלי שיהיה יותר מכובד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה