- הוסף לסימניות
- #2,261
אני הזמנתי בעלי אקספרס ואמרו לי שיש עזרה ואחוה בדיוק מה שקניתי שם..משהו יודע איפה אפשר להשיג סלסלאות קש יפות? לא של ילדים, סלסלאות עם בד בפנים וכזה...
זה יעזור לי מאד.
תודה
סלסלת קש ובתוכו בד משובץ אדום כמו לפיקניק
אני הזמנתי בעלי אקספרס ואמרו לי שיש עזרה ואחוה בדיוק מה שקניתי שם..משהו יודע איפה אפשר להשיג סלסלאות קש יפות? לא של ילדים, סלסלאות עם בד בפנים וכזה...
זה יעזור לי מאד.
תודה
מאד יפה
ראיתי משהו מקסים שזוג טרי הכינוהי, אשמח לרעיון לזוג צעיר.
בנושא 'זוג טרי'
יש רעיון איך לכתוב?במבה-ברכה מרובה בבית הזה
מכל הלב- קבוק קולה וקופסת שוקולדים בצורת לב.אשמח לרעיון למשהו קנוי בלי הרבה עבודה
אבל מכובד ואסטטי
תודה רבה
בשנה שעברה הלכנו על הכיוון של "חג קפה ושמח"
פס של עוגת טורט נס קפה-אגוזים מהממת בטעמה וביופייה, מצופה קרם ומעוצבת קלות.
לצד זה הוספנו בקבוק שקוף של 750 מ"ל אייס קפה תוצרת בית.
שוקולדים בצורת פולי קפה מפוזרים סביב, פפיונים וכו' כיד הדימיון והשפע...
זה היה מעוצב על קאפה. הכל בגווני נס קפה ובורדו, עם כיתוב תואם על הבקבוק וליד העוגה.
יצא מושלם!! כולם התלהבו מאוד!!
חבל שאני לא מוצאת את התמונה של המשלוח המוכן סופית. אחפש בלי נדר ואצרף לכם...
אבל מצרפת את הכיתובים למי שמעוניין ...
ושיהיה לכולנו-
חג קפה ושמח!!!![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים