מידע שימושי משלוחי מנות - התחלתם לחשוב על רעיונות?

אפשר להשתמש בזה?
מה עוד את מצרפת חוץ מניר סופג?
סקוצ הפלא... מטלית הפלא, ספוג הפלא, מבריק הפלא
לא הכל אני שמה אבל סתם דוגמאות בשבילך... אני אישית הולכת רק על מה שבאותם צבעים אדום ירוק...

אפשר להשתמש בכיף, בכוונה הורדתי את השמות שלנו למטה על מנת שתוכלו לקחת...(אני לא גרפיקאית...)

יש למשהי רעיון למשלוח מנות, ברכה, שקשור לתחפושת בובה?

למישהי יש אולי איור או תמונה חמודה של תות בננה - כדי להכין תווית לבקבוק חצי ליטר
תודה רבה

אני מחפשת רעיון למשלוח מנות שהתגלגל כאן באחד הפורומים של משהו כמו .... " אנחנו בערב חתונה לכן לא הספקנו לעשות משהו מושקע ..." -- משהו בסגנון יש מאיפה לארגן את זה ??
או רעיון למשלוח מנות של קורנפלקס עם חלב--- איזה משפט או ברכה

יש רעיון למשלוח מנות שקשור לתחפושת איילה?

אני מחפשת רעיון למשלוח מנות שהתגלגל כאן באחד הפורומים של משהו כמו .... " אנחנו בערב חתונה לכן לא הספקנו לעשות משהו מושקע ..." -- משהו בסגנון יש מאיפה לארגן את זה ??
או רעיון למשלוח מנות של קורנפלקס עם חלב--- איזה משפט או ברכה

קבצים מצורפים

• מחותנים משלוחי מנות.jpg
    מחותנים משלוחי מנות.jpg
    1.3 MB · צפיות: 689
מחפשת ממשהו מוכן מעוצב בשביל משלוח מנות אננס עם המשפט אתם נותנים נון סטופ
יש למשהי?

מה נותנים למטפלת בחורה
באמת מטפלת מהמממת

אשמח לרעיונות
למשלוח מנות לתחפושת של "אחות"

משהו חמוד לפורים
מקפל כביסה בצורה מדויקת
מקפלא
אין לי אחוזים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה