מידע שימושי משלוחי מנות - התחלתם לחשוב על רעיונות?

מה אפשרי להביא למאכלים מכל העולם
למשל שוקולד שוויצרי
והברכה היא "בכל העולם חיפשתי וחברה כמוך לא מצאתי"
תודה!!
ציפס מקסיקני
שוקולד שויצרי
בוטנים אמריקאיים
קפה ברזילאי
ופל בלגי
סלט טורקי

חייבת רעיון למשלוח מנות לחברה לעבודה- גננת...
רעיון מענין ולא מסובך...

באחד האשכולות ראיתי משלוח מנות להורים הנפלאים עם רעיון ששמים ספוג הפלא, מטלית הפלא וכו

אשמח לקישור לתמונה
תודה

יש לך את זה בקובץ פתוח? לא קובץ תמונה.
ועוד משהו - מה הכוונה שאת שמה על נייר סופג? ומה עוד את שמה להורים?
אני רוצה גם משהו ברעיון, לשכנים, יש לך איזה רעיון?
מצטרפת לבקשה.
הייתי רוצה לשנות לסבא וסבתא

משתפת במשלוחי מנות שעשיתי השנה
1. משלוח ורוד לבן.
2. משלוח שמיטה אם כיתוב " קחו כוח מגיבורי כוח".
3. ערכת קידוש לשבת בבוקר.

קבצים מצורפים

• IMG_3770.JPG
    4.3 MB · צפיות: 426
  • IMG_3772.JPG
    4.5 MB · צפיות: 380
  • IMG_3776.JPG
    4.9 MB · צפיות: 391
אוקיי, אז פורים מאחורינו...
החלטתי השנה לא לתת למורות את המשלוח בפורים, אלא אחריו...
אשמח לרעיונות עד 25 ש"ח, משהו שמתאים כמובן לפסח
וגם לברכה יפה
אחרי הצלופנים והממתקים...
תודה

יש למשהו רעיון למשלוח מנות שמתאים לתחפושת של פו הדב?
היי יש לי רעיון ממש חמוד
אני אשלח בהמשך הערב

בלת"ק,
אין לי כח לעבור על כל האשכל פה,
יש מישהו שעשה או שיש לו רעיון למשלוח מנות שמתאים לשפים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה