- הוסף לסימניות
קניתי את הרעיון.כל ילד מקבל מאמא משלוח מנות מלבלב על הבוקר, עם דברים שהוא אוהב,
שזה בכל מקרה מנהג נחמד מאד.
אני אוסיף להם גם דפי צביעה וקומיקס
קניתי את הרעיון.כל ילד מקבל מאמא משלוח מנות מלבלב על הבוקר, עם דברים שהוא אוהב,
שזה בכל מקרה מנהג נחמד מאד.
אני לא מגבילה
כל אחד שולח למי שרוצה ולכמה..
אז אני פה הלא נורמלית?
הבת שלי אמרה לי פעם: אני רוצה לשלוח גם לבנות פחות מקובלות בחברה
מי יודע אם בכלל הן מקבלות?
אז שאלתי אותה כמה בערך נראה לך והיא ענתה לי סביבות 6.
אחר כך היא אומרת לי: ואולי לאיקס וואי יש צרות צרורות שאנחנו לא יודעים?
אז הרשיתי לי גם.
יצא לכל הכיתה.
לא שזה אכפת לי וזה ממש לא מרושש אותי אבל אני קוראת פה שזה לא מקובל.
בפוריםאגב, מתי הם מביאים את זה לחברים, בפורים או בכיתה?
כי האמת, הבכור שלי הגיע לגיל של משלוחי מנות, אבל הוא ידע להגיד לי אם הרב'ה מרשה בכיתה, או לא.
לכתה לא יפה, יש ילדים שלא מקבלים וזה מאד מעורר קנאה.אגב, מתי הם מביאים את זה לחברים, בפורים או בכיתה?
כי האמת, הבכור שלי הגיע לגיל של משלוחי מנות, אבל הוא ידע להגיד לי אם הרב'ה מרשה בכיתה, או לא.
איזה רעיון מקסים,בהשראת האשכול הסמוך של משלוחי המנות, החלטתי לעשות לחברים של הילדים משהו בסגנן המצורף
אני שמה דגני בוקר פשוטים, ומלמעלה כמה טופי, במקום הסוכריה על מקל חשבתי לשים מקל סוכריות, זה יותר דומה לקש
קניתי מדבקות חמודות של פורים שמח, ולדעתי זה מספיק לחברים של הילדים
צפה בקובץ המצורף 333680
לכתה לא יפה, יש ילדים שלא מקבלים וזה מאד מעורר קנאה.
למה לא בפורים? אז זו המצווה בכלל..
הרבה של הבן שלי עשה השנה משהו ממש יפה,
כל ילד הביא משלוח מנות קטן אחד לכתה (בהגבלת מחיר וכמות מצרכים) - בלי שם,
וערכו הגרלה מי יביא למי.
בנוסף הילדים התבקשו לא להביא שום משלוח מעבר לזה לכתה לחברים נוספים,
רק בפורים.
כך יצא שבמסגרת הכתה - כל ילד קבל משלוח מנות
ואף ילד לא חזה בעיניים כלות במשלוחים עמוסים על שולחנות מסויימים, ואצלו כלום.
שמעתי שאמצו את זה בכמה מקומות, וזה באמת נפלא.
כך עשו עוד בימי בית הספר שלי.לכתה לא יפה, יש ילדים שלא מקבלים וזה מאד מעורר קנאה.
למה לא בפורים? אז זו המצווה בכלל..
הרבה של הבן שלי עשה השנה משהו ממש יפה,
כל ילד הביא משלוח מנות קטן אחד לכתה (בהגבלת מחיר וכמות מצרכים) - בלי שם,
וערכו הגרלה מי יביא למי.
בנוסף הילדים התבקשו לא להביא שום משלוח מעבר לזה לכתה לחברים נוספים,
רק בפורים.
כך יצא שבמסגרת הכתה - כל ילד קבל משלוח מנות
ואף ילד לא חזה בעיניים כלות במשלוחים עמוסים על שולחנות מסויימים, ואצלו כלום.
שמעתי שאמצו את זה בכמה מקומות, וזה באמת נפלא.
זה לא 'מספיק' זה ענקקניתי מדבקות חמודות של פורים שמח, ולדעתי זה מספיק לחברים של הילדים
פורים הוא יום עמוס מאד ב"הגם אני כמעט ולא מגבילה.
זה גורם להם שמחה וכיף.
איזה רעיון מקסים,
איפה קונים את הכוסות האלו?
בחנויות חד פעמי.
עלה לי 23 ש"ח לחבילה של 50 יחידותמה המחיר בערך??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים