מידע שימושי משלוחי מנות תשע"ח - תמונות ורעיונות בלבד!!

• הוסף לסימניות
1. אייס קפה עם גביניות בתוך כובע ליצן (הילדים היו ליצנים כמובן..)
2. 3 סלטי גזר + חבילת קרקרים (וספרון עם תמונות של הילדים לפי הסיפור 'סבא אליעזר והגזר' לקרובים)
ועוד תמונה שתתרשמו מהמפעל שפתחתי...
@מרים אדריכל
היי סורי על ההקפצה הישנה..
אני בדיוק רוצה לעשות כזה ספרון ותוהה איך לעשות את זה אשמח ממש להדרכה איך הדפסת על מה וכו
ואם י ש מצב גם לתמנות מתוך הספרון יעזור לי ממש!!
תוה

• הוסף לסימניות
@מרים אדריכל
היי סורי על ההקפצה הישנה..
אני בדיוק רוצה לעשות כזה ספרון ותוהה איך לעשות את זה אשמח ממש להדרכה איך הדפסת על מה וכו
ואם י ש מצב גם לתמנות מתוך הספרון יעזור לי ממש!!
תוה
אני לא גרפיקאית או משהו, אז הכנתי בוורד, אולי יש לי אפילו את הקבצים אם את רוצה,
הדפסתי על דף כרומו מבריק בבית דפוס.
עריכה- מצאתי את הקובץ- מצרפת

קבצים מצורפים

• 8.JPG
    8.JPG
    KB 243.8 · צפיות: 88
  • Doc2.docx
    KB 606.8 · צפיות: 51
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אוהו תודה!!!
ואיך עשית מזה ספר לא מבינה הדפסת כרומו ואיך זה נהיה כמו ספר (ככה נראה בתמונה..)

• הוסף לסימניות

אוהו תודה!!!
ואיך עשית מזה ספר לא מבינה הדפסת כרומו ואיך זה נהיה כמו ספר (ככה נראה בתמונה..)
@מרים אדריכל לא הבנתי איך יצא צורת ספר מדפי כרומו ונהיה עובי בצד אם תוכלי להחכימיני תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה