- הוסף לסימניות
אפשר להשאיר חור קטן ושניה לפני שנותנים את המשלוח להכניס גלידה בקופסא,אשמח מאד לרעיונות למשלוח מנות לתחפושת גלידה
מעדיפה לא גלידה כי אני לא רוצה להגיע לרגע האחרון עם הארזות
תודה רבה
נתנו פה פעם רעיון לשים המון ג'לים ושוקולדים בצורת לבבות"חברה כמוך כובשת לבבות".
תודה!!
יש אולי רעיון מה אני יוכל לשים בצנצנת חוץ מג'לים ושוקולדים"חברה כמוך כובשת לבבות".
תודה!!
נתנו פה פעם רעיון לשים המון ג'לים ושוקולדים בצורת לבבות
בתוך צנצנת (של כבישת מלפפון חמוץ)
יש לבבות שוקולד עטופים את יכולה גם לשלב סתם טופים ורודים לעצב עם לבבות נייר אדומים כאלואני רוצה דברים סגורים
תודה!!!
סליחה על ההקפצה- אבל איפה הדפסת?אני הדפסתי על דף אכיל טרנספר לנשיקות תמונות של הילדים שמתי בצנצנת יפה וכתבתי על זה נשיקות מהנכדים.
זה הוריד דמעות! אמיתי
צפה בקובץ המצורף 1529158
המגשי זהב בחניות של החד פעמי הזולות זה הרבה יותר זול וגם בלי מארז של 10 יח' אלא כמה שרוצים
@פנינה ריימונד יש לך רעיון?אני מחפשת קופסא יפה לאינגליש קייק. משהו ברעיון של התמונות המצורפות.
יש למישהצפה בקובץ המצורף 1853695יא?
תבדקי היטב גדלים:@פנינה ריימונד יש לך רעיון?
מחפשת גם.מה אפשר לחלק לשכנים ולחברות ילדה שמתחפשת לכלה?
יואווו זה מטורף!!! הדפסת דף אכיל וגזרת לעיגולים לפי הנשיקות? או שהכנת את הנשיקות לבד? אשמח ממש למתכון והוראות. תודה ענקית!!!! זה רעיון אדיר להביא להורים בפורים...אופים עם הדף
מזלפים את הנשיקות על הדף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איכות, ביביסטית, מוטי אא ועוד 41 משתמשים44 //