משלוחי מנות

• פותח הנושא topo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבו רעיונות למשלוח מנות לאמא/חמות.
דברים מעניינים ויצירתיים, (עדיין אין ילדים)

ואני יתחיל: ערכת ח"פ- אתם נותנים כל השנה אנחנו ח"פ....

• הוסף לסימניות
משלוח מנות לדודה מפנקת או לאמא מרעיפה: ערכת "וצומי עלי" כולל סבון פינוק ועוד

• הוסף לסימניות
לאן התאיידתם???
איפה הרעיונות???

• הוסף לסימניות
"יש"
1. כל מוצרי יש בסיס חב' תהניות אלומיניום חד פעמי. ומעל: כל טוב ... אפשר מאפה בית ורק להדביק את סמל יש על הנילון נצמד העוטף כל דבר.

2. אפשר לקנות מוצרי יש שיתאימו לסעודה. אול לנקיון הבית (תלוי למי...)

הרעיון הוא: הורים שיש בהם... על משקל חיים שיש בהם.עשינו בזמנו חשבונית קניה של "סניף יש" ברחוב ומספר בו ההורים גרים. והיה מפורט מעשי ההורים כגון: אירוח, בישול לכ..נפשות, מחשבה, דאגה, תפילה, מתנות, וכו'. להכל היה כתוב אין מחיר
ובסיכום למטה: אין מחיר ואי אפשר לשלם על כל מה שעשיתם ועושים עבורינו.רק למעלה "יש".
ועוד כמה משפטים נמלצים...

(אם זה מעניין מישהו אוכל לתת. אבל רק ביום ראשון.)

• הוסף לסימניות
זה מה שעשינו להורים בתור "זוג צעיר"
ערכת קפה למנוחה קלה....
כוסות קפה+ כפיות משוקולד (תבניות מחנות מוצרי אפיה) במילוי קרם קפה,
צנצנת קפה ועוגות אישיות.
בסוף היום מאד נהנו מזה.

קבצים מצורפים

• מצלמה 192.jpg
    2.5 MB · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
אולי יש למישהי רעיון למשלוח מנות לא מתוק?
ההורים שלי ישמחו הרבה יותר.
מתכון מוצלח יהיה נחמד מאד, גם רעיון לבד ישמח אותי (:
תודה!

• הוסף לסימניות
שמעתי על ערכת מוצרי ניקיון- וכתבו 30 יום קודם החג..

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו להורים קנבס ענק מדהים של צבעונים - מחולק ל-3. (משהו שאמא שלי מאוד רצתה) וכל משפחה בחרה צבע וכתבה ברכה שתתאים לצבע, וצרפה מוצר/מאכל בצבע שלה). הקנבס היה הבסיס ועליו היו מסודרים כל המוצרים (לדוג': בסגול: סלט כרוב סגול, בקרם: שוקולד לבן משובח, באדום: יין טוב וכו'... לא זוכרת את כל המוצרים)
אני מעלה את הברכות שזה היה הקטע הכי יפה, ההורים שלי מאוד התרגשו.
אחרי שגמרו לקרוא את הברכות ולהתרגש פתאום שמו לב מה זה בעצם הבסיס - שהיה נראה בתחילה סתם קלקר.....

קבצים מצורפים

• פורים ברכות דוגמא_Page_1.jpg
    KB 212.4 · צפיות: 74
  • פורים ברכות דוגמא_Page_2.jpg
    KB 92.8 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
כשיש ילדים, הדבר הכי אהוב הן תמונות הילדים בכל מיני צורות- שעון, בקבוק יין ועוד רעיונות...

ארוחת בוקר- לשים אצל שכנה או משהו והיא תכניס על הבוקר...
דג שלם גדול לסעודת פורים- אפשר לעצב כיד הדמיון...

שומרים לכם פינה חמה- שלחנו לשכנים מדירה קודמת- כמה כלים קטנים, בתוכם קפה, שקיות תה, סוכריות טובות...

עוגת גבינה שווה עם בקבוק חלב מוקצף...

כלי זכוכית גבוה מלא באגוזים בשכבות/ גרנולה ביתית (מדהים) בתוך דלי מתכת או עץ ולהשקיע בפנים חלב מוקצף או אייס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מש;729258:
שמעתי על ערכת מוצרי ניקיון- וכתבו 30 יום קודם החג..

זה לא משלוח מנות

• הוסף לסימניות
בשנה הראשונ ה אחרי החתונה הבאתי לחמותי: קניתי צנצנות עגולות שנסגרות בוואקום, (מאד התאים לתקציב של זו"צ- 5 ש"ח לצנצנת והן טובות עד היום- שנתיים אחרי)
מלאתי כל אחת בחמוצים- מגוון צבעים, חצילונים, עגבניות, זיתים שחורים, מלפפונים, פלפלים בצבעים- החמצתי לבד. קניתי בד משובץ אדום לבן וסגרתי כ"א עם פיסת בד וסרט סטן אדום, אפיתי מקלות מלוחים מצופים בקצח ושומשום, שמתי הכל בסלסלה חמודה וכתבנו משהו על הביתיות, לא זוכרת בדיוק את הנוסח.
צרפתי גם כפפה לסירים משובצת אדום לבן, היה מתוק מאד.

• הוסף לסימניות
קניתי כלי חד פעמי יפה
ומילאתי בו פיצוחים
זה היה בשביל סעודת פורים שימושי ומהנה במשפחה שלנו בכל אופן
היה לזה ברכה על פיצוחים במשקל של 4 קושיות פיצוחים על שום מה?

• הוסף לסימניות
הכי בית בעולם
והמשלוח- ערכה של מטוס, עם משקפי שינה וגרבי לילה ומשחת שיניים קטנה ולחמניה עטופה בנילון עם מגשית מחולקת כמו במטוס...(אפשרי לכל אחד מילדי המשפחה..)

לגדול בבית למהדרין
עם כל מוצרי החברה מעוצבים יפה
ולכתוב "אמא שלי תמיד אומרת..... ....
ולהמשיך בסגנון שבפירסום..

• הוסף לסימניות
משלוח מנות סביב הנושא קפה

עם הכיתוב הבא:
אם מתוק - אז למה מר
אם שחור - אז למה לבן
אם חם - אז למה קר
אם יבש - אז למה לח
מתוק-מר-שחור-לבן-חם-קר-יבש-לח, כי רק כך עושים קפה חם!

אם מזג חם- אז למה לפעמים מזג קר וכו' וכו' וכו' וכו' (כל אחד לפי הסגנון המתאים לביתו), כי רק כך יש בית חם!

נכתב בהשראת השיר הזה של ליפא שמלצר (באידיש).

קבצים מצורפים

• קאווע.mp3
    6 MB · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
לגדול בבית למהדרין
עם כל מוצרי החברה מעוצבים יפה
ולכתוב "אמא שלי תמיד אומרת..... ....
ולהמשיך בסגנון שבפירסום..
[/QUOTE]

אפשר הסבר יותר מפורט.??? תודה!!!!
לא כ"כ הבנתי:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;729203:
"יש"
1. כל מוצרי יש בסיס חב' תהניות אלומיניום חד פעמי. ומעל: כל טוב ... אפשר מאפה בית ורק להדביק את סמל יש על הנילון נצמד העוטף כל דבר.

2. אפשר לקנות מוצרי יש שיתאימו לסעודה. אול לנקיון הבית (תלוי למי...)

הרעיון הוא: הורים שיש בהם... על משקל חיים שיש בהם.עשינו בזמנו חשבונית קניה של "סניף יש" ברחוב ומספר בו ההורים גרים. והיה מפורט מעשי ההורים כגון: אירוח, בישול לכ..נפשות, מחשבה, דאגה, תפילה, מתנות, וכו'. להכל היה כתוב אין מחיר
ובסיכום למטה: אין מחיר ואי אפשר לשלם על כל מה שעשיתם ועושים עבורינו.רק למעלה "יש".
ועוד כמה משפטים נמלצים...

(אם זה מעניין מישהו אוכל לתת. אבל רק ביום ראשון.)
רעיון מתוק מאד!!!!
אם יש לך פרוט מדויק אשמח לקבל.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
למי יש רעיון למשהו עם רעיון יפה אבל שלא עולה הרבה??

• הוסף לסימניות
שנה אחת אפיתי כמה סוגים של עוגיות יבשות, קניתי ב'ששת' קופסאות פח עגולות קטנות יפות, בפנים היו העוגיות וליד בקבוק קפה / שוקו ארוז יפה עם סרט בצבע של הקופסא. יצא מאוד חמוד, (כל שנה אני אומרת שצריך לצלם, אבל מרוב עומס היום אני לא מגיעה לזה.)
לא ברמה של ההשקעות שרצות כאן, אבל בהחלט מכובד.

• הוסף לסימניות
כמה רעיונות שביצעתי

1) לקנות מגשי פיצה ריקים ולאפות פיצה עגולה (פרווה או חלבי) ורטבים בצנצנות מיניאוטוריות ומעל המגש לרשום "פיצה..."
2) שנה ראשונה לנישואי שהיה לי זמן להתקשקש אפיתי סלסלאות שתי וערב (כך כותבים?) מלחם ממש ! לקחתי קערה חסינת אש הפכתי אותה ומעליה הנחתי רצועות דקות לאורך ולרוחב של בצק לחם - יצא מדהים! ובתוך הקערה כמה סוגי לחמים מלא ולא מלא וכמה צורות.
3) עוגת גבינה ספירלה (קרין גורן- )מרשימה מאד וליד משקה שוקו
4) מיץ תפוזים בתוך קרטון מעוצב - סרקתי את העטיפה והשחלתי את המילים שלי-והדפסתי על מדבקות ארוכות והדבקתי יצא מדהים
5) לאוהבות לצייר- קניתי כלי זכוכית גדולים ושקופים- ציירתי עליהם ובפנים שוקולדים שעשיתי בעצמי - עם מילויים שונים בצורות שונות שחורים ולבנים- מדהים וטעים במיוחד
6)שנה שעברה אפיתי כמה סוגי עוגיות מיוחדות ובריאות דווקא שבולת שועל הכנסתי לצנצנת זכוכית (אגרטל מאיקאה זול) עטפתי בסרט וצלופן צרפתי כמה רימונים. והוספתי משהו כתוב על רמוניםמידע שאספתי מהנט, ועל כל הקטע של אוכל בריא.. אוכל לצרף כאן את הנוסח דף חמוד מאד -
כשאזכר בעוד רעיונות אכתוב

• הוסף לסימניות
אבל תשימו לב כמה רעיונות לעוגות ועוגיות וכל אחת חושבת שזה הכי מקורי כי נמאס מהממתקים והקשקושים..הבעיה שכולם חושבות אותו דבר(כנ"ל לגבי ארוחת בוקר...)ואז יש יותר מידי..ונזרק..וגם שפסח אוטוטו ורק עוגות זה מה שחסר בבית..מילא עוגיות שלא מתייבשות אבל עוגות..נראה לי חבל(:
ראיתי בסטוק קערה זכוכית מצופה בקש עם 2 בקבוקונים לשמן..גם מצופים בשתי יערב מקש ו2 כפות מעץ..אפשר לשלב קצת ממתקים בצבעים מתאימים וזה נראה לי מושלם..הסט עולה 50..לא נראה לי יקר לעומת חומרים של עוגות גבינה או דברים אחרים...)
בהצלחה ופורים שמח!!1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה