משלוחן

• הוסף לסימניות
צריכה משלוחן מחר בסביבות השעה 11 בבוקר. להעביר חבילה מירושלים לבית שמש.
וכן חבילה מאשדוד לבית שמש.
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
השליח-שליחויות באזורים החרדיים בארץ
0548488988

• הוסף לסימניות
אח שלי משלוחן עם שירות מכל הלב
050-4165522

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1243642:
אח שלי משלוחן עם שירות מכל הלב
050-4165522

חנון בלי עין הרע! 6:15 בבוקר את כבר באמצע העבודה? מקנא בך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1243727:
חנון בלי עין הרע! 6:15 בבוקר את כבר באמצע העבודה? מקנא בך!
אני הולכת לישון לפחות שעתיים לפניך ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1243737:
אני הולכת לישון לפחות שעתיים לפניך ...

טוב שעתיים לפני זה גם 2 לפנות בוקר;) (הלכתי לישון ב4 רציתי גמור לסדר את כל המטבח והכלים לפסח! מצידי אני מוכנה לפסח עכשיו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1243743:
טוב שעתיים לפני זה גם 2 לפנות בוקר;) (הלכתי לישון ב4 רציתי גמור לסדר את כל המטבח והכלים לפסח! מצידי אני מוכנה לפסח עכשיו)
אם כן הלכתי לישון 4.5 שעות לפניך... [11:30]
נ.ב. האשכול נפתח בבקשת משלוחן ולא בתוך סקר מתי הולכים לישון וקמים.
אם את רוצה להמשיך לדון בנושא אפשר באישי או במייל.

• הוסף לסימניות
עם החבילה מירושלים הסתדרתי.
נשאר לי להעביר משהו קטן(אלבום) מאשדוד לבית שמש.
אפילו בן אדם פרט שנוסע בדיוק. ומוכן להביא בתשלום.
תודה.

• הוסף לסימניות
ישירות
08-8000-900

• הוסף לסימניות
ישירות- תפוס שם כל הזמן. יש עוד מספר?
או אולי מישהו אחר?
זה ממש ממש דחוף. אלבום שצריך להגיע בשביל לקוחה.בבקשה!

• הוסף לסימניות
ואני מחפשת להעביר מעטפה לא גדולה ממודיעין עילית לביתר עילית. אפשרי גם תחילת שבוע הבא- לפני החג.
אשמח לשמוע אם יש מישהו שנוסע. או משלוחן שעושה את זה הקו הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה