עזרה משלוח מאלי אקספרס לדואר ישראל

• הוסף לסימניות
קיבלתי משלוח לסניף דואר ישראל שצריך לקבוע תור ואין תורים מה אני יכול לעשות

• הוסף לסימניות
מגיעים למקום ומוציאים תור לנכה (בסניף שהגעתי זו הייתה ההנחיה של הפקידה)

• הוסף לסימניות
מגיעים למקום ומוציאים תור לנכה (בסניף שהגעתי זו הייתה ההנחיה של הפקידה)
לא בכל מקום יסכימו
השבוע הייתי בסניף, הפקידה דרשה לראות את הנכה+ הכרטיס נכה.

אולי אפשר לגשת לסניף ולבקש מאחד הממתינים לאסוף עבורכם את החבילה
מה שהייתי עושה:
להכין מראש טופס יפוי כח,
למלא בו מס' חבילה + מס' מדף וחבילה + שם שלכם + מס' זהות שלכם + לצרף את תעודת הזהות שלכם.
להכין מקום למתנדב למלא את פרטיו

• הוסף לסימניות
אותו סיפור יש לי
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
מ
לא בכל מקום יסכימו

מה שהייתי עושה:
להכין מראש טופס יפוי כח,
למלא בו מס' חבילה + מס' מדף וחבילה + שם שלכם + מס' זהות שלכם + לצרף את תעודת הזהות שלכם.
ספר חבילה הכוונה למספר מעקב??

• הוסף לסימניות
לא בכל מקום יסכימו

מה שהייתי עושה:
להכין מראש טופס יפוי כח,
תודה רבה רבה הלכתי ותוך 5 דקות הייתי בחוץ (האנשים שהגיעו עם תור מבלים שם הרבה זמן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה