משלוח מנות- בננה

• הוסף לסימניות
אני רוצה השנה ללכת על קטע של בננות במשלוח מנות .
קניתי פורס בננות (אי אפשר להתחיל בלי פורס/פורט;))
ועכשיו אני חושבת על המזון שאפשר לצרף, חוץ מבנניות, וסוכריות גומי בצורת בננה, יש לכם עוד רעיון?
מתכון לליקר בננות יש למשהי?
אוזני המן במלוי משהו בננות אולי עם פקאנים קיים:rolleyes:?
בקיצור:
יש למשהו רעיון לתוספת למשלוח או איזה מתכון שיש בו בננות והוא יכול להשתלב יפה במשלוח מנות???:confused:

• הוסף לסימניות
גלידת בננה
עוגת בננה
משקה בננה (חלב בטעם בננה, ספרינג תות בננה?)
מעדן חלבי בטעם בננה
אולי קשיו בצורת בננה
בננות אמיתיות
יש מין סוג של במבה של אשבול בטעם בננה

• הוסף לסימניות
1 .אני מכור לממתק בשם : בננית כמדומני של חברת אחווה
2 .אפשר לחלק את בננה ל3 לאורך ( בתור ילד חשבתי שזה סוד עולמי ) ולצפות בשוקולד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;536423:
אני מכור לממתק בשם : בננית כמדומני של חברת אחווה
אפשר לחלק את הבננה ל3 לאורך ( בתור ילד חשבתי שזה סוד עולמי ) ולצפות בשוקולד
שדרוג לנ"ל: לחצות ל-2, לתקוע מקל ארטיק קטנטן בקצה אחד וקצה שני לטבול בשוקולד. מתקבל במראה ממש כמו ארטיק בננה(בלי לשמור במקפיא)

• הוסף לסימניות
משקה תות בננה.
ואם יש לך בנות קטנות-אפשר לצרף תמונות גזעיות שלהן (אולי כשהן אוכלות בננות) ולכתוב 'מהבננות לבית משפחת...', או משהו בסגנון.

• הוסף לסימניות
למי יש מתכונים טובים של גלידת בננות/ עוגה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;536415:
אני רוצה השנה ללכת על קטע של בננות במשלוח מנות .
קניתי פורס בננות (אי אפשר להתחיל בלי פורס/פורט;))
ועכשיו אני חושבת על המזון שאפשר לצרף, חוץ מבנניות, וסוכריות גומי בצורת בננה, יש לכם עוד רעיון?
מתכון לליקר בננות יש למשהי?
אוזני המן במלוי משהו בננות אולי עם פקאנים קיים:rolleyes:?
בקיצור:
יש למשהו רעיון לתוספת למשלוח או איזה מתכון שיש בו בננות והוא יכול להשתלב יפה במשלוח מנות???:confused:

ושוב השאלה הנצחית: מה זה פורס בננות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;536490:
ושוב השאלה הנצחית: מה זה פורס בננות?
ולמה צריך אותו? (מילא, ביצה - קשה לדייק בפריסתה, עגבניה גם כן עשויה להתגלגל מתחת הידיים. אבל מה כ"כ קשה בלפרוס בננה?)
אני מתחילה לחשוב על פטנט חדש לפרוס משהו שכולם פורסים בקלות ולא מדמיינים שאפשר ליצור לזה פורס...:D
אולי נמציא לקראת פסח פורס אגוזים ושקדים?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
קניתי כזה לבית והילדים מאד התלהבו.
זה נח וחמוד וכולם מסתכלים איך אמא פורסת בננה ... והעיקר אוכלים אותה.
ו... זה כולה עולה שקל!

• הוסף לסימניות
עוגת ליקר בננה

עוגה טעימה מאד - מסוכן לאוהבי המתוק...
4 ביצים
4 כפות סוכר
4 כפות קמח
1 כף שמן
אפיון
מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים מוסיפים סוכר, חלמונים וכל השאר
אופים בחום בינוני בערך רבע שעה
כל הנ"ל כפול 3 פעמים (3 עוגות טורט נמוכות)

קרם
150 מרגרינה
2 ביצים
1 אבקת סוכר
חצי כוס מים
חצי כוס ליקר בננה
1 פודינג וניל
לערבב במג'מיקס
למרוח בין השכבות

ציפוי:
50 גר' שוקולד מריר
50 גר' מרגרינה
5 כפות מים
להמיס בסיר ולמרוח מעל העוגה (אפשר לעשות 3 רולדות במקום שכבות)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
על אותו משקל, קניתי למשלוחי מנות להורים וכו' - פורס אבטיח... :) יש לכם רעיונות מה לשים במשלוח? :):):)

• הוסף לסימניות
יותר מלעניין!
ולשאלה שלי הכין קונים את זה?

• הוסף לסימניות
פורס בננות- קנינו מ"הכל בשקל" ברחוב הר' קוק בבני ברק.
יש להם מלא מציאות בשקל, שווה לעבור שם.

• הוסף לסימניות
מילא, עולה שקל. באמת המחיר לא מהווה כאן שיקול. אבל מה עם הזמן, שמתבזבז לשטיפת הפורס? ולקרצף את ה"מסילות" של הפורס? לא עדיפה כבר סכין רגילה?

• הוסף לסימניות
חחחחח :D

את הרעיון הבנני הזה, כבר בצעו קרובי משפחתי פורים דאשתקד (שורש הרעיון: הקטן שלהם חופש לקופיקו...)

ואנוכי? רק הבאתי תרעיון, וחיברתי ועצבתי ברכה תואמת, כמנהג הגרפיקאים הפריירים לדורותם
:mad:

קבלו:

קבצים מצורפים

• IMG_22211.jpg
    KB 796.7 · צפיות: 142
  • הוסף לסימניות
יש גם קליק תות-בננה, דגני בוקר בטעם בננה-אגוזים ושוגי תות-בננה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה