מידע שימושי משלוח מנות לבחורות....

• פותח הנושא copy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תנו רעיון מה הבנות שלכן מכינות משלוח מנות לחברות?
לא סתם ממתקים...
שנה שעברה הכנו בלינצס גבינה ושקית שוקו...
מה עוד?

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בחנות של ח"פ כלי למילוי בצורת מנורה ולכתוב:"לחברתי האור שלי"
ולקשר לפורים- "ליהודים היתה אורה ושמחה...."

• הוסף לסימניות
פעם חברה הביאה לי כזה כמה קרמונים (כדורי שוקולד מצופים בשוקולד לבן וחום)
הקרמונים היו על שיפוד, כזה סוג של "עציץ" זה היה ממש חמוד..

• הוסף לסימניות
גם אנחנו עשינו שנה שעברה את הבלינצ'ס ושוקו....אהמממ, אפשר מוזלי אישי, אין לי משפט להביא על זה אבל לדעתי זה רעיון חמוד ממש!

• הוסף לסימניות
יש לי עוד רעיון קלאסי אך בלי משפט:
פחית קולה, קליק וסוכיות גומי(שכחתי איך קוראים להן-סוכריות של פיצוחים-מקווה שהבנתן).

• הוסף לסימניות
טוב
אני עשיתי לפני שנתיים משלוח מנות מאד חמוד
קניתי בקבוקים שקופים והדפסתי על דף תמונה שלי עם החברה בגודל של תויות של בקבוק הכנסתי לתוך הבקבוק ושמתי קליקים בכמה צבעים ליד זה שמתי פחית חמודה זה היה ממש לענין
חברות שלי יותר השקיעו (כמו תמיד..)
ועשו כוסות עם תמונה מראות עם תמונה וכו'
אם מחפשים אם רעיון
אז יש אפשרות של לעשות משלוח שלם עשוי מגרעינים ולרשום חברה כמוך זה פצצה גרעינית
אני עושה השנה רק לחברה אחת ואני מתאימה לפי מה שמתאים לה
שלדעתי הכי מומלץ
בין החברות כבר הפסקנו להפציץ ולשלוח זה כבר עבר את גבול הטעם המצחיק והגיע לגבול המציק

• הוסף לסימניות
אני הולכת לעשות השנה משלוח מנות עם גרביים חמודים [אני יתקע ממתקים איכשהו] המשפט: חברה כמוך לא מחליפים כל יום

• הוסף לסימניות
אני הולכת לעשות השנה משלוח מנות עם גרביים חמודים [אני יתקע ממתקים איכשהו] המשפט: חברה כמוך לא מחליפים כל יום
עשיתי את זה שנה שעברה!
קניתי בקבוקים שקופים והדפסתי על דף תמונה שלי עם החברה בגודל של תויות של בקבוק הכנסתי לתוך הבקבוק ושמתי קליקים בכמה צבעים ליד זה שמתי פחית חמודה זה היה ממש לענין
אהבתי!
תודה לשתיכן:)

• הוסף לסימניות
יש למשהוא רעיון לבחורה בכיתה י"ב, משהוא שמסמל פרידה- שנה הבאה עוברות לסמינרים שונים.. או משהו שמתאים לבחירת מסלולים.
תודה

• הוסף לסימניות
יש לכן רעיון למשלוח מנות לכלות עם מתנה יוקרתי ויפה?

• הוסף לסימניות
יש למשהוא רעיון לבחורה בכיתה י"ב, משהוא שמסמל פרידה- שנה הבאה עוברות לסמינרים שונים.. או משהו שמתאים לבחירת מסלולים.
תודה

בידידות לצמיתות, עם הדגשה על התות, ושמים מוצרים בטעם תות.
שנה שעברה הבת שלי עשתה עיצוב מאד יפה של כפות ידיים שלובות זו בזו והכיתוב היה בפנים.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אני צריכה רעיון למשפט למשלוח מנות שקשור לאלפחורס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה