משלוח מנות לגננות ומורות

• הוסף לסימניות
סתם מעניין, אני רואה שאנשים מכינים 12 משלוחי מנות למורות וגננות,
נהוג להכין גם משלוח פרטי חוץ מהכיתתי המאורגן? (יש לי לראשונה בת בא')
ואם כן איך שולחים את זה?
עם הילדה ביום שלפני פורים?
זה לא מנקר את עיני הילדות שלא הביאו?

• הוסף לסימניות
זה מנקר ומיותר ועוד איך...
הרי אוספים בכיתה עשרה שקלים. ובד"כ הכיתות מאוכלסות ב30 בנות.
בעיני (המורתיות...) 300 שקלים זה די והותר.
אין שום טעם והצדקה למשלוחי מנות אישיים.

לפעמים, יש תחושה של הכרת הטוב מעבר לנורמה.
זה אולי מקום להערכה אישית. רק שאין סיבה לחכות עם זה עד פורים.
מעניין מה חושבות המורות/האמהות האחרות.

• הוסף לסימניות
בד"כ, נותנים למורות בכתות הראשונות משלוח מנות אישי.
מגיעים ביום הפורים לביתה של המורה.
כך זכורני מימים ימימה.........

• הוסף לסימניות
נהוג שלמרות המשלוח הכיתתי המאורגן מגיעים גם אישית.
אימי היתה אומרת שזה מחזק לילדה רגש הכרת הטוב מהבת למורה. ואולי כך היא לא תפריע...:D

תכל'ס כמורה זה לא התאים לי לקבל 35 במות ביום הפורים ולתת יחס אישי לכל אחת כשמגיעות משלחות קצת יותר חשובות. הן לפעמים נפגעו שפשוט לא יכולתי להתפנות כולי אליהן כמו בכיתה.פורים הוא יום מורכב גם בלעדיהן.

כאמא אני מביטה על עצמי וחושבת אני רוצה שהגננת תתייחס לביתי באופן אישי ויוצא מהכלל. אני משתתפת במשלוח המאורגן אך אני נותנת משהו קטן בערב חנוכה, בט"ו בשבט ובעוד הזדמנויות דברים קטנים שמחממים את הלב אבל בלי העומס של היום הזה.

ובינינו פורים ופסח שאחריו מושכים מחשבון הבנק שלנו הרבה כסף. מי אמר שצריך גם את זה להוסיף?

• הוסף לסימניות
לגמרי לגמרי מסכימה איתך.
אני נותנת דוקא בר"ה. ומאחלת שנה מבורכת ומוצלחת וכו... וכמובן מודה למפרע.
וחוץ, המון הערכה מילולית ואפילו בצורת מכתבים להנהלה וכו...
לא נראה לי שהערכה מביעים רק בכסף מלא...

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שמה שקורה זה שאחרי שאספו 25 שקלים- לגננות, באות כמה נחמדות ומביאות בנוסף ואז זה מוריד את כל האפקט המשותף. אחרי שהתעצבנתי מזה כמה שנים החלטתי שאם א"א להלחם באויב צריך להצטרף אליו... אבל משהו חסכוני ב-10-15 ש"ח ומשתדלת שיהיה מרשים.
(לגננת ודאי עדיף אחד משותף אבל הורה שנותן משהו נפרד זוכרים אותו הרבה יותר...)

• הוסף לסימניות
אני מביאה לגננת גם בנפרד מהסיבה הפשוטה:אני נגד הדרת נשים.;)
-הבנים הגדולים מסתובבים בין הרבס' מקבלים פרס ומאושרים(משלוח מנות למלמדים זהו נושא בפני עצמו) וגם היא רוצה להביא.
אני שולחת משהו קטן, סמלי בשביל שמחת פורים של הבת שלי. (אני מקווה שלגננת זה לא מפריע...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;731864:
הבעיה היא שמה שקורה זה שאחרי שאספו 25 שקלים- לגננות, באות כמה נחמדות ומביאות בנוסף ואז זה מוריד את כל האפקט המשותף. אחרי שהתעצבנתי מזה כמה שנים החלטתי שאם א"א להלחם באויב צריך להצטרף אליו... אבל משהו חסכוני ב-10-15 ש"ח ומשתדלת שיהיה מרשים.
(לגננת ודאי עדיף אחד משותף אבל הורה שנותן משהו נפרד זוכרים אותו הרבה יותר...)

ממקום המורה אני מתנגדת.
אני לא רואה את האמא הזו,שהיתה חייבת למרות האיסוף הקולקטיבי לשלוח גם בנפרד, בראיה חיובית.
ובמפורש, לא זוכרת אותה יותר ולא זוכרת את הבת שלה יותר.
להפך, במשלוח המשותף יש אקט מכובד מאד ומספק מאד.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאצל מורות זה פחות מקובל, אני מדברת על גננות ושם - לדוג' אם עשינו יומולדת שלוש אמהות ואחת הביאה מתנה לגננת את יוצאת הקמצנית וזה מעצבן מאוד. אז האופציה היחידה היא לשלוח גם. (ובאמת לא בפורים לדעתי, אם שמים במטבח של הגן הילדות האחרות לא רואות...)

• הוסף לסימניות
מסכימה קצת יותר,שרית.
ועדין מתעצבנת על היוצאות דופן.
יש לי קטנה במעון ושם, כידוע, יש 6 גננות.
כולן מדהימות ולכולן הייתי שמחה לשלוח משהו ענק.
נסיתי לגבות מההורים 40 שקלים. אך בגן שלנו יש שני זוגות תאומים וההורים סרבו לשלם 80 שקלים. האמא טענה שב80 שקלים היא שולחת משלוח מכובד מאד.
עכשיו בהגיון, שמונים שקלים לשש גננות - בממוצע 13 שקלים למשלוח.
מה שולחים ב13 שקלים שהוא גם מכובד וגם יפה?
אז אני נמאס לי והודעתי שאני לא ממשיכה לאסוף.
אבל, ביננו, ההתארגנות הקולקטיבית היא הכי מכובדת!!

• הוסף לסימניות
ברור, אבל מה שקרה ששילמתי 25 ש"ח לקולקטיבי ויצאתי קמצנית, אז אני כבר מעדיפה להביא לבד ויוצא לי בערך 13 ש"ח אני מקווה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;732057:
ברור, אבל מה שקרה ששילמתי 25 ש"ח לקולקטיבי ויצאתי קמצנית, אז אני כבר מעדיפה להביא לבד ויוצא לי בערך 13 ש"ח אני מקווה...

אכפת לך לגלות לי מה קונים היום ב13 שקלים???
למה כל מה שאני נוגעת בו עולה בערך 130????

• הוסף לסימניות
מצאתי קרש חיתוך זכוכית יפה, עליו נניח חב' קרקרים, בקבוק רוטב וקצת ירקות יפים. מקווה שלא נעבור את הסכום...
הסוד הוא אגב לזרום עם מה שיש בחנות, את הולכת לאיזה באזר נחמד, רואה משהו מוצלח ותופרת עליו משלוח מנות...

• הוסף לסימניות
וכותבים כמובן משהו על תוספת אנרגיה בריאה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;732061:
אכפת לך לגלות לי מה קונים היום ב13 שקלים???
למה כל מה שאני נוגעת בו עולה בערך 130????

תתפלאי אולי משלוח ששלחתי שנה שעברה לגננת של ביתי שהיא אגב שכנתי לקומה.
לא עלה לי יותא מ7 שקל. לא מתנה ולא ..... נטו משלוח מנות מליבי אל ליבה. ואני בטוחה שזה חימם את ליבה.
זו היתה שקית עם כיתוב פורים שמח 3 פריטים וזהו...

ו.. בעצם זה העיקר- מכתב יפה מסוגנן המביע את תודתינו העמוקה להשקעתה בביתי.

((אולי זה היה פשוט מידי ולא מפוצץ ומרשים. אבל אמא ל10 ילדים שתשקיע לכל גננת/מורה/מלמד סכום של יותר מ20 שקל כבר היא שילחה 200שקל. ויש משפחות שגם את זה אין להם...))

• הוסף לסימניות
וזה מה שאני טוענת כבר בחמש הודעותי הקודמות.
למה לחכות לפורים עם תודה מעומק הלב?
יש כ"כ המון הזדמנויות קודם.
ואם היא שכנתך לקומה זה כבר ענין אחר.
אני משתדלת להביע את הערכתי לצוות הרבה לפני בוא יום הפורים והממתקים והמתנות...

• הוסף לסימניות
ומה עם משלוח לרבה'ס ולמלמדים?
מה נותנים להם, וכמה מקובל לצרף במעטפה...?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה