דרוש מידע משלוח מנות לגננת בחורה

• הוסף לסימניות
למשהי יש רעיון?
ויש לי עוד 2 כאלה....
מה קונים להן??
שוברת את הראש כבר כמה ימים!:unsure:
קרמים וסבונים.. זה ילך לפח וחבל.
אשמח לרעיון עד 30 ש"ח
(עד לרגע זה לא התאספו אצלנו בגנים למשלוחים אחידים ולכן חשוב לי שיהיה משהו נורמלי ושמיש)

• הוסף לסימניות
תכשיט- שרשרת.
תבנית סיליקון לארטיקים (מגנום).

• הוסף לסימניות
ספר (אבל השווים לא עולים 30 והדפוקים דפוקים...)
נראה לי הכי טוב שוקולד טעים, ו\או כוס מפוקס הום וכזה. במבצעים שיש עכשיו את יכולה למצוא בפוקס דברים ממש יפים במחירים מצחיקים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קניתי שמיכת כירבולית בסופעונה של פוקס הום יצא לי 35 ש"ח ,
נראה לי תמיד כיף ומפנק,

• הוסף לסימניות
קופסה תכשיטים- רעיון נחמד
יש גם את הנרתיקי תכשיטים לנסיעות מאוד חמוד!!

• הוסף לסימניות
חלוק רחצה עם רקמה של תחילת השם שלה
כמובן הטאות באנגלית

• הוסף לסימניות
מעניין כמה כפילויות היא תקבל...:p
כשלא אוספים ביחד יהיו לה לפחות 20 משלוחי מנות...
רק לחשוב על זה, מצחיק אותי...
3 מגילות
3 ארנקים
4 תכשיטים
2 רמקול
5 ספרים
קופסאות תכשיטים \ איפור \ טישו
3 קרם ידיים
וכן הלאה....

• הוסף לסימניות
פתחת האשכול רצתה עד 30 ש"ח ,
לא בטוחה שמשהו מכל מה שאמרתם עולה במחיר הזה,
אלא אם כן מזמינים מאלי/שיין אם נזכרים חודשיים קודם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה