משלוח מנות להורי

• הוסף לסימניות
חשבתי ברעיון של "תמיד טוב לחזור הביתה" או "home sweet home" ולאפות כעכים ביתיים ועוד כל מיני דברים שאוהבים אצל ההורים שלי שדווקא אני מכינה (כמו פיציות וסלט קישואים בטעם כבד ועוד) ולעשות מחזיק מפתחות עם תמונות ילדיי וגם שטיח יפה לכניסה של הבית, שתי שאלות לי אליכם:
-מה אפשר עוד להוסיף כדי לחזק את הרעיון (לא מתוק, כולם שם בדיאטה...)
-סבתא שלי תתארח בתקופה הזו אצלם והיא משקיעה בנו המון מכל הבחינות ואני רוצה לתת לה ג"כ משהו מיוחד, אבל עם תמונות הילדים, יש לכם רעיון יפה? (היא אוהבת מיניאטורות מקריסטל\זכוכית) לא אוהבת כלי כסף וכו'. אשמח עם רעיון בכל תקציב שהוא (אה, בעלי אברך כולל...:eek:)

• הוסף לסימניות
שושיה, הרעיון שלך חמוד ביותר, אבל תשני את נוסח המשפט: "תמיד טוב לחזור הביתה" הוא נשמע קצת מלחיץ:eek::eek::eek::eek:
אולי משהו בסגנון: סלט הבית, חלת הבית,וכו'.תחת הכותרת "טעם של בית\ ניחוחות הבית\ניחוח של בית וכד'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;952704:
שושיה, הרעיון שלך חמוד ביותר, אבל תשני את נוסח המשפט: "תמיד טוב לחזור הביתה" הוא נשמע קצת מלחיץ:eek::eek::eek::eek:
אולי משהו בסגנון: סלט הבית, חלת הבית,וכו'.תחת הכותרת "טעם של בית\ ניחוחות הבית\ניחוח של בית וכד'

צודקת, הניסוח באמת קצת מאולץ, היה לי רעיון פצצתי ששכחתי, לא נורא, עד פורים בעז"ה אזכר.העיקר הרעיון. מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
כנ"ל את יכולה להדפיס את תמונת הילדים על קריסטלים מהממים,
יש לי כל מיני דוגמאות וצורות של דגמי קריסטל להדפסה
זה יכול להיות רעיון יפה מאוד.
במיוחד למי שמבין בזה ואוהב את זה.

נכתב ע"י שושיה;952695:
חשבתי ברעיון של "תמיד טוב לחזור הביתה" או "home sweet home" ולאפות כעכים ביתיים ועוד כל מיני דברים שאוהבים אצל ההורים שלי שדווקא אני מכינה (כמו פיציות וסלט קישואים בטעם כבד ועוד) ולעשות מחזיק מפתחות עם תמונות ילדיי וגם שטיח יפה לכניסה של הבית, שתי שאלות לי אליכם:
-מה אפשר עוד להוסיף כדי לחזק את הרעיון (לא מתוק, כולם שם בדיאטה...)
-סבתא שלי תתארח בתקופה הזו אצלם והיא משקיעה בנו המון מכל הבחינות ואני רוצה לתת לה ג"כ משהו מיוחד, אבל עם תמונות הילדים, יש לכם רעיון יפה? (היא אוהבת מיניאטורות מקריסטל\זכוכית) לא אוהבת כלי כסף וכו'. אשמח עם רעיון בכל תקציב שהוא (אה, בעלי אברך כולל...:eek:)

• הוסף לסימניות
יש חותמת סליקון חמודה לעוגיות, עגולה, עם הכיתוב "home made"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;952742:
יש חותמת סליקון חמודה לעוגיות, עגולה, עם הכיתוב "home made"

איפה משיגים? ואיך זה עובד?

• הוסף לסימניות
יש את זה בגאדג'ט שופ, בטח יש בעוד מקומות.
החיפוש שלי די חסום, בטח מישהו יוכל לסייע לך בענין...
זה עובד פשוט מאד כמו כל קורצן עוגיות,
רק שחוץ מהעיגול, גם מטביע את חותם המילים בבצק העוגיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pekanstudio;952717:
כנ"ל את יכולה להדפיס את תמונת הילדים על קריסטלים מהממים,
יש לי כל מיני דוגמאות וצורות של דגמי קריסטל להדפסה
זה יכול להיות רעיון יפה מאוד.
במיוחד למי שמבין בזה ואוהב את זה.

אפשר הסבר?
או שיש לך אתר מעניין אותי הכיוון.

• הוסף לסימניות
אשמח להעביר לך קטלוג מוצרים
תעבירי לי את כתובת המייל שלך באישי

נכתב ע"י ליקי;952937:
אפשר הסבר?
או שיש לך אתר מעניין אותי הכיוון.

• הוסף לסימניות
צר לי שהאשכול הוסט.
אני פשוט חייבת דחוף, אחותי מתחתנת בשני הבא והשבע ברכות האחרון בפורים, ז'תומרת שה----כל צריך להיות מוכן כבר בשבוע הקרוב... :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;952695:
אה, בעלי אברך כולל...:eek:)

חושבני שיותר מתאים "יש, בעלי אברך כולל:):):)"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;954001:
חושבני שיותר מתאים "יש, בעלי אברך כולל:):):)"

היא דוקא שמה פרצוף שמח ! מה יש לכם???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה