התייעצות משלוח מנות למחנכת- 15 שקלים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
על מה?
שתי בנותיי בעממי (כיתות ה' ז') התבקשו להביא 15 ש''ח כל אחת עבור משלוחי מנות למורה
מה קרה?
על מה?
שנה שעברה אספו עשרה שקלים מה קרה שהשנה עם קרוב לאפס ימי לימודים עלי להוציא 15 שקלים?
כמעט ולא היו שיעורים בקו!

איך זה אצלכם?

• הוסף לסימניות
בהחלט מגיע למורות (לא חושבת 15 ש"ח כי זה באמת הגזמה)
רק לנסות להכנס לנעליים שלהם.
לעשות שיעורים מהבית כשכל הילדים סביבך.
לדאוג לכל תלמידה, להתקשר להתעניין,
לבדוק שיעורי בית שכל תלמידה משאירה בקו.
להכין שיעור מעניין כי אחרי הכל ריכוז של 100% קשה למצוא בשיעור ששומעים בטלפון.
בקיצור מאמינה שיש עוד המון...

אולי תבוא מורה ותוסיף על שלי מהצד שלה.

• הוסף לסימניות
למורות של בנותי בהחלט מגיע, אני שולחת גם לבד חוץ מהכללי.
זה סעיף שבו אני נותנת ברוחב יד, כדי לחנך את בנותי להכרת טובה.
יש סעיפים אחרים שבו אני משתדלת להתקמצן, פה לא.
(גילוי נאות: כבר 7 שנים שאני לא מורה בפועל..., למי שחושש אולי אני מורה...)

• הוסף לסימניות
אם לדעתך זה הרבה מדי, תשלחי פחות.
פשוט מאוד

ולכל מי שאומר שמורות עבדו קשה - אין פה הכללות. אם זו מורה שהשאירה שיעורים והתקשרה להתעניין זה משהו אחד, ומורה שלא היתה בעניין בכלל, זה משהו אחר.

ואם היה למורה נורא נורא קשה, אבל זה לא בא לידי ביטוי ביחס לתלמידות ובמה שהן קיבלו - זה כבר לא קשור אלינו.

• הוסף לסימניות
למורות של בנותי בהחלט מגיע, אני שולחת גם לבד חוץ מהכללי.
זה סעיף שבו אני נותנת ברוחב יד, כדי לחנך את בנותי להכרת טובה.
יש סעיפים אחרים שבו אני משתדלת להתקמצן, פה לא.
(גילוי נאות: כבר 7 שנים שאני לא מורה בפועל..., למי שחושש אולי אני מורה...)
אני מפרגנת מכל הלב למורות
הפעם אני חושבת שזה מוגזם
ספציפית- לא היו כמעט שיעורים בקו לא היו טלפונים וגם לא התעניינות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
15 ש"ח זה באמת הרבה גם לשנה רגילה.
ואני השנה לא מתכוונת לשלוח משלוחי מנות למחנכים. את העבודה של לדרבן להקשיב, לעקוב שבאמת שמעו, ללמד את מה שלא הבינו אני עשיתי.
מצד שני- שלחתי משהו יםה לתחילת שנה, לאחרי החגים ולחנוכה- כך שאת ההוקרה וההתייחסות למאמצים הם קיבלו

• הוסף לסימניות
יצא לכם פעם להקשיב למורה של הילדה?
לא יודעת אם ככה זה כל המורות
אבל במקרה יצא לי השבוע להיות בחדר כשביתי מקשיבה למרחב הקולי
ונדהמתי מכמות ההשקעה של המורה
אולי זה משהו יוצא דופו אבל לפני שאומרים לא היה לימודים
תנסו לבדוק
אני אישית מתכננת לשלוח משלוח לכל אנשי הצוות הקשורים לילדיי וזה לא אחד ולא שניים....גם אם לא יחזרו.
מרגישים את הלב שלהם מעבר לקווים!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
בתור אמא לבנות, שהמורות שלהן עבדו קשה, איזה הודעות מדהימות, בזכותן היה לי סדר יום נורמלי, מותר לי להגיד את זה? וזה לא יהיה מצחיק?
אז תדעי שלשתי הבנות 15 ש"ח יהיה מגוחך להביע את הערכה שלי ואת הכרת התודה שלי. וברור לי שהן עבדו קשה יותר מבשיגרה, רק לשמוע את כל ההודעות כל יום של 30 ילדות, להשאיר 3 הודעות ברורות כ"כ בשעות הקטנות של הלילה...

• הוסף לסימניות
אני עובדת בבית ספר, לא כמורה. רוב המורות מתחננות שיחזרו ללימודים רגילים!
הן אומרות שהרבה הרבה יותר קשה ללמד במרחב הקולי, ולהתקשר להתעניין, ולעקוב אחרי ההודעות וכו' וכו'...
אגב, תדעו שיש עליהן פיקוח הדוק! עוקבים אחרי כל מורה איזה שיעורים היא מסרה
והן צריכות למלא טפסים ארוכים עם תוכן השיעורים שהן מוסרות בקו
זה באמת לא קל התקופה הזא!
וזה לא סותר את העובדה שגם לנו-האמהות מגיע מדליה!

• הוסף לסימניות
אני עובדת בבית ספר, לא כמורה. רוב המורות מתחננות שיחזרו ללימודים רגילים!
הן אומרות שהרבה הרבה יותר קשה ללמד במרחב הקולי, ולהתקשר להתעניין, ולעקוב אחרי ההודעות וכו' וכו'...
אגב, תדעו שיש עליהן פיקוח הדוק! עוקבים אחרי כל מורה איזה שיעורים היא מסרה
והן צריכות למלא טפסים ארוכים עם תוכן השיעורים שהן מוסרות בקו
זה באמת לא קל התקופה הזא!
וזה לא סותר את העובדה שגם לנו-האמהות מגיע מדליה!
אני יועצת בבית הספר, המורות קורסות, הן מתקשרות אלי בוכות, כל היום והלילה עסוקות עם תלמידות, הן עובדות 24/7. ורק רוצות לחזור ללמידה רגילה. כמות הבעיות, ההתמודדויות, הנשירה שהן מתמודדות עכשיו, בלתי נספרת, א"א להמשיך יותתר.
וגם ההורים קורסים, אלו שמאתגרות את המורות, פי 8 מאתגרות בבית. אבל אין סתירה שאלו עובדות הרבה יותר קשה ואלו עובדות הרבה יותר קשה. ואם יש אמא שחושבת שהמורה של הבת שלה לא עושה כלום, זה אולי בגלל שהבת שלה חלקה, ואין למורה אפשרות (לצערנו) להתפצל לעוד כמה חלקים ולקחת עול מרחוק גם עליהן

• הוסף לסימניות
אני מניחה שזה כי השנה יהיה קשה יותר לאסוף ולא רוצים שהסכום הסופי יהיה עלוב.

את יכולה לארגן את האיסוף בפעם הבאה ואז לגבות כמה שאת חושבת ולמצוא משהו מכובד בסכום הזה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מוגזםםם
בואו, עם כל הכבוד המורות לא עושות את זה בהתנדבות הן מקבלות על זה משכורת..
והיה להם הרבה יותר קל....תחשבו במקום לשבת בלילה להכין מערכים,
ולהיות 6 שעות בביה''ס כל יום, זה הסתכם להם בשעתים בערב ושעה בבוקר...
אז בבקשה פרופרציות,,,
(שמעתי מכמה מורות, יכול להיות שיש יוצא מן הכלל...)
לדעתי 7 שח זה מספיק תחשבו כפול 35 זה 250 וזה ממש יפההה....
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מוגזםםם
בואו, עם כל הכבוד המורות לא עושות את זה בהתנדבות הן מקבלות על זה משכורת..
והיה להם הרבה יותר קל....תחשבו במקום לשבת בלילה להכין מערכים,
ולהיות 6 שעות בביה''ס כל יום, זה הסתכם להם בשעתים בערב ושעה בבוקר...
אז בבקשה פרופרציות,,,
(שמעתי מכמה מורות, יכול להיות שיש יוצא מן הכלל...)
לדעתי 7 שח זה מספיק תחשבו כפול 35 זה 250 וזה ממש יפההה....
בהצלחה
זה מאד משתנה בין בתי הספר.
בבית הספר באזורנו יש 3 שיעורי ועידה בבוקר- כלומר 3 שעות+ועידת בוקר באורך של כרבע שעה+3 שיעורים מוקלטים, שמשערת שהכנתם דורשת כשעתיים מכל מורה.

לגבי משלוחי המנות,
א. למה לא לחשוב על סכום סופי נאה ולחלק לפי מספר הבנות? הרי בכיתה גדולה יותר לא עובדים קשה יותר, בלימודים שאינם פרונטליים. משלוח מנות של 300 ש"ח, נגיד, הוא מכובד בהחלט. חלקו את הסכום לפי בנות הכיתה, בין אם זה 20 בנות ובין אם 40.
ב. אני אישית חושבת שמהשקעה במוסד לימודי אף פעם לא מפסידים. זה מחנך להרבה הכרת הטוב, כבוד למבוגרים ומורים ומביע הרבה. על הדרך- זה גם חוזר אליכם מהצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה