אני מפרגנת מכל הלב למורותלמורות של בנותי בהחלט מגיע, אני שולחת גם לבד חוץ מהכללי.
זה סעיף שבו אני נותנת ברוחב יד, כדי לחנך את בנותי להכרת טובה.
יש סעיפים אחרים שבו אני משתדלת להתקמצן, פה לא.
(גילוי נאות: כבר 7 שנים שאני לא מורה בפועל..., למי שחושש אולי אני מורה...)
אני יועצת בבית הספר, המורות קורסות, הן מתקשרות אלי בוכות, כל היום והלילה עסוקות עם תלמידות, הן עובדות 24/7. ורק רוצות לחזור ללמידה רגילה. כמות הבעיות, ההתמודדויות, הנשירה שהן מתמודדות עכשיו, בלתי נספרת, א"א להמשיך יותתר.אני עובדת בבית ספר, לא כמורה. רוב המורות מתחננות שיחזרו ללימודים רגילים!
הן אומרות שהרבה הרבה יותר קשה ללמד במרחב הקולי, ולהתקשר להתעניין, ולעקוב אחרי ההודעות וכו' וכו'...
אגב, תדעו שיש עליהן פיקוח הדוק! עוקבים אחרי כל מורה איזה שיעורים היא מסרה
והן צריכות למלא טפסים ארוכים עם תוכן השיעורים שהן מוסרות בקו
זה באמת לא קל התקופה הזא!
וזה לא סותר את העובדה שגם לנו-האמהות מגיע מדליה!
זה מאד משתנה בין בתי הספר.אני חושבת שזה מוגזםםם
בואו, עם כל הכבוד המורות לא עושות את זה בהתנדבות הן מקבלות על זה משכורת..
והיה להם הרבה יותר קל....תחשבו במקום לשבת בלילה להכין מערכים,
ולהיות 6 שעות בביה''ס כל יום, זה הסתכם להם בשעתים בערב ושעה בבוקר...
אז בבקשה פרופרציות,,,
(שמעתי מכמה מורות, יכול להיות שיש יוצא מן הכלל...)
לדעתי 7 שח זה מספיק תחשבו כפול 35 זה 250 וזה ממש יפההה....
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים