פורים משלוח מנות למטפלות וגננות של הילדים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות למשלוח מנות שאפשר לשלוח למטפלות ולגננות של הילדים עם מתנה מצורפת
תודה

• הוסף לסימניות
אני קנתי בללין קרם ידיים ואצרף לזה שוקולד נחמד
אגב לגבי המטפלות במעון למטפלת של הקבוצה שלו להביא משהו יותר גדול מ 2 המטפלות הנוספות?
אם למשהי יש ברכה יפה אני אשמח שתכתוב פה

• הוסף לסימניות
מוצרים של חברת כיף עם שילוב של כיפכף והברכה עם הרעיון ש'איזה כיף שהבייבי שלי בידיים שלך'
חבילת כריות או כרית נוי קטנה ' כשהוא אצלך אני יכולה לישון בשקט'
מחבת טובה עם ג'לי בצורת ביצת עין= לבבות שוקולד 'את שמה עליו עין, נותנת את כל הלב, תודה'

• הוסף לסימניות
מארז פטיפורים טעים ויפה במיוחד (החל מ-3 יחידות ועד...)

קבצים מצורפים

• IMG_8864.JPG
    IMG_8864.JPG
    5.8 MB · צפיות: 123
  • הוסף לסימניות
שנה אחת הבאתי ספר בישול לפסח של אביגיל מייזליק(היה במבצע 25 ש"ח)
עם שוקולד שויצרי כשר לפסח ועוד משו כשר לפסח לא זוכרת מה, יצא ממש יפה והגננות ממש נהנו

• הוסף לסימניות
אנחנו מביאים שוקולד יוקרתי ם שוויצרי זה בסדר עם שובר לחנויות בערים החרדיות

• הוסף לסימניות
אנחנו מביאים שוקולד יוקרתי ם שוויצרי זה בסדר עם שובר לחנויות בערים החרדיות
ממליצה ג"כ
הרבה גננות בשנים האחרונות לא אוהבות למלא את ביתן בקישקושים ומתנות לא שימושיות ואוהבות שובר שימושי ואפילו מזומן (מזומן מביאים בד"כ כשזה מכל הגן)

• הוסף לסימניות
אנימ עצבת בקופסת עץ יפה (מקסטוק) סט של 5 מגבות - מאושר עד ביחד עם קרם ידיים מללין( עלה לי 10 שקלים )
וככה יש לי משלוח מכובד ויחסית זול והכי חשוב שימושי
לשאר המטפלות בכיתה אני מביאה כהוקרה בתוך קופסת עץ שעלה לי 6 ש"ח ממקסטוק - מגבת וקרם ידיים
עוטפת יפה עם צלופן וסרט מתנות יפה

• הוסף לסימניות
אנימ עצבת בקופסת עץ יפה (מקסטוק) סט של 5 מגבות - מאושר עד ביחד עם קרם ידיים מללין( עלה לי 10 שקלים )
וככה יש לי משלוח מכובד ויחסית זול והכי חשוב שימושי
לשאר המטפלות בכיתה אני מביאה כהוקרה בתוך קופסת עץ שעלה לי 6 ש"ח ממקסטוק - מגבת וקרם ידיים
עוטפת יפה עם צלופן וסרט מתנות יפה
סתם מעניין ,
איך קרם ידיים מללין עלה לך 10 ?
עקרונית עולה 49 ש"ח(היום קניתי) 50% אחוז יוצא 25 ואפילו אם יש הנחת עובד של25% אז ייצא בערך 19
לא ראיתי כעמט מצב שמגיע לכזה מחיר הזוי של 10 ש"ח ספרי איך?

• הוסף לסימניות
סתם מעניין ,
איך קרם ידיים מללין עלה לך 10 ?
עקרונית עולה 49 ש"ח(היום קניתי) 50% אחוז יוצא 25 ואפילו אם יש הנחת עובד של25% אז ייצא בערך 19
לא ראיתי כעמט מצב שמגיע לכזה מחיר הזוי של 10 ש"ח ספרי איך?
זה היה בחודש ספטמבר היה לי הטבת יומולדת + הטבה של כרטיס אשראי + פלוס הטבת חנות
זה עמד במוצרי שולחן עשו על זה ספציפית מחיר בדיחה
היום אני מצטערת שלא לקחתי עוד כמה

• הוסף לסימניות
יש עוד רעיונות?
אני מחפשת למטפלת פרטית בבית,
לא אוספים אצלינו,
רוצה להביא לה משהו באזור 50 שקל.
היא אמא לילדים קטנים (הגדולה אולי בת 14)
ואציין שהיא שנה ראשונה מטפלת כך שעדיין לא מלא לה הארון משנים קודמות..
מה יהיה יפה יותר? משחק לילדים? משהו בפוד אפל/נעמן? ללין? מכשיר פוקפורן?
קיצר אשמח ולעיצות.
תודה.

• הוסף לסימניות
לקנות כלי יפה , לשים בונבונים בפנים. ונס קפה.
אפשר גם לקנות מארז יפה של קופסאות לנס קפה, תה סוכר.
ולכתוב "נס שהבונבון שלי בידיים שלך"

• הוסף לסימניות
לקנות כלי יפה , לשים בונבונים בפנים. ונס קפה.
אפשר גם לקנות מארז יפה של קופסאות לנס קפה, תה סוכר.
ולכתוב "נס שהבונבון שלי בידיים שלך"
מה יש לעשות עם הכלי?
מחפשת משהו שימושי ושווה..
אבל רעיון הקטע של קופסאות לנס קפה תה וסוכר-אהבתי

• הוסף לסימניות
מה יש לעשות עם הכלי?
מחפשת משהו שימושי ושווה..
אבל רעיון הקטע של קופסאות לנס קפה תה וסוכר-אהבתי

לי הביאה מישהי צנצנצת כמו של עוגיות, גבוהה, עם סוג של וואקום כזה, אותי זה שימש לקפסולות קפה...
את יכולה לקנות גם בונובונירה שמגיעה במארז יפה גם ככה.
יש ספלים ממש יפים, יש קופסאות יפיפות לתיונים.
והמשפט החמוד הזה - אפשר להתמקד רק בנס, יש גם כל מיני דברים בטעמי קפה. כמו שוקולד במילוי קפה, עוגיות במילוי קפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת