נכתב ע"י נוי;1214004:עלה בדעתי רעיון שגעוני תוך כדי ששוחחתי עם אחותי, ואני מתנצלת שאין בכוונתי להיכנס לוויכוח האידאולוגי סביב מתנת הכסף לרבה.
חשבתי באמת על משהו שיהיה טעים ונחמד לרבה יקבל. (בתנאי שאני יודעת שהוא יאכל ממטעמנו ללא פקפוק) דג מלוח מונח על כלי יפה עם חסה וקרקרים. מוכן לאכילה ולהגשה ולתוספת בקבוק בירה. ובל נשכח את המעטפה.
מה אומרים המומחים פה?
נכתב ע"י sh12;1214021:כי מה לעשות גם הרב'ה הוא בן אנוש, ואנחנו כהורים לא רוצים שהיחס לבן שלנו יפגע.
נכתב ע"י sh12;1214021:גם למחנכת ולגננת את שולחת משלוח אישי + "מעטפה"??
ואם תגידו שתנאי העבודה שלה קלים משל רב'ס [יום חופשי, ימים קצרים, חופשים]
אז אשאל:
האם גם למטפלת במעון את שולחת משלוח אישי +"מעטפה"??
או שמסתפקים ב20 ש"ח [+-] למשלוח כללי?
מסקנה:
מה שמקובל.... אל תפרוש מן הציבור...
כי מה לעשות גם הרב'ה הוא בן אנוש, ואנחנו כהורים לא רוצים שהיחס לבן שלנו יפגע.
נכתב ע"י sh12;1214021:כי מה לעשות גם הרב'ה הוא בן אנוש, ואנחנו כהורים לא רוצים שהיחס לבן שלנו יפגע.
נכתב ע"י אפרת 10;1214025:המשפט נכתב פה כמה פעמים והוא פשוט מזעזע.
אין לי מילה אחרת![]()
נכתב ע"י sh12;1214041:לא אני אמרתי
חז"ל
"כי הכסף יעוור עיני חכמים"
נכתב ע"י צילה;1213747:אני רוצה לענות לך ,
בעלי מלמד !!אם היית יודעת כמה שעות בעלי משקיע בזמנו הפנוי לדבר עם הורים?
לטפל בבעיות של תלמידים?י יושב בועדת השמה ? יושב עם המורים/ המורות הפרטיים של תלמידיו , מי משלם לו על זה?? זה המון שעות שהוא משקיע ללא תמורה
לימדת פעם משניות? גמרא? מלמד הוא קצוע קשה מאד ותובעני ביותר, הרבה מעבר למורה
המעטפות ההזויות האלה הן נותנות את הדלק למלמד
אולי תשלחי את בעלך להיות מלמד שנה אחת ואז נראה מה היה דעתך בנידון
שיש לכאלה שזה לא נראה נורמלי אבל נראה להם נורמלי להשקיע בתחפושות 200 ש"ח לכל ילד, וכמובן שזה חייב להיות חדש כל שנה מא עד ת (מה להלביש פעמיים אותו דבר?) וכמובן שזה חייב להיות סט! ואם נולד ילד חדש למשפחה כמובן כמובן שחייבים לחדש!נכתב ע"י רותי12;1214064:אני נותנת מעטפה ויין לכל ילד לכל רבה שלו(בוקר ואחה״צ) אני מגיעה ל10 מעטפות!!!
נראה לכם נורמלי?!?
נכתב ע"י אפרתה;1214072:ועכשיו כשאני רואה שנ. פלוס לא נותנת מעטפה
נכתב ע"י נ פלוס;1214071:שיש לכאלה שזה לא נראה נורמלי אבל נראה להם נורמלי להשקיע בתחפושות 200 ש"ח לכל ילד, וכמובן שזה חייב להיות חדש כל שנה מא עד ת (מה להלביש פעמיים אותו דבר?) וכמובן שזה חייב להיות סט! ואם נולד ילד חדש למשפחה כמובן כמובן שחייבים לחדש!![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //