נכתב ע"י ללי41;950235:תודה!אשמח לקבל עוד רעיונות
נשמח לקבל רעיונות לכיתובים מאין אלונכתב ע"י pekanstudio;950365:אני לפני כמה שנים הכנתי תמונה של כל המשפחה, כן גם המורחבת
מלאתי מגש יפה עם ממתקים מצופים
ורשמתי למשפחה שהיא מעל למצופה
טוב גם אצלנו הם מאוד מכבדים את השבת,
שולחן עמוס כלים יפים
הכל מווווושקע
קנינו מעמד לבירכונים מעור+כסף וצרפנו ברכה בהתאם..
משהו מהמודפסים דווקא----
יש כל מיני סינרים עם כיתוב מתאים דווקא לסבתות+ תמונות הילדים
לדוגמא לא זזים מהסינר של מאמי....
אחת מהסבתות שקיבלה את זה
פשוט ייחדה את הסינר מאהבתו אליה לכבוד שבת...
לוח תזכורות כם כיתובים בעלי כפל משמעות+ תמונת הילדים
יש לי מלאי רעיונות בסגנון
אם זה מעניין אותך יש לי מה לעזור....
נכתב ע"י 113570;951559:יש לך דוגמה או תמונה מהרעיון הזה - בניך כשתולי זיתים?
נכתב ע"י א' גליק;951785:חבל, אין לי תמונה.
עיצבתי כמו כל העיצובים על קלקר גדול שציפיתי בצבע זהב. בין המוצרים הוספתי בד רשת בצבע זהב (אולי ירוק) וסגרתי עם צלופן.
קשטתי בסרט ירוק רחב ועליו זהב דק יותר. (ז״א 2 שכבות ואח״כ סלסלתי וקשרתי)
וכמובן פרח/סרט ענק בצד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים