דרוש מידע משלוח מנות לשכנים לעתיד

• הוסף לסימניות
היי
קנינו דירה והתחיל שם שיפוצים שיערכו לפחות 4 חודשים
אני רוצה להביא לשכנים משלוח מנות שווה
מצד שני אין לי כסף מיותר...
אבל לא הייתי רוצה משהו בנאלי שיבלע
זו גם הזדמנות שלי לעשות היכרות עם השכנות ולהתנצל סוג של
אז יש רעיונות מבריקים?
וגם באיזה שעה כדאי לי לדפוק
אני הייתי רוצה לפגוש את הנשים

תודה

• הוסף לסימניות
משהו שעולה לי עכשיו בראש...

יש סדרה חדשה של "טעמן-גוגלס" - סוכריות גיר בצורות של שעונים/לגו/לבנים לבנייה/משולשי פיצה וכד'

שימו כמה חבילות כאלה (עולה שקל כל אחת) ותכתבו להם משהו שקשור לבנייה, פיצוי, על זה שזה קשה בהתחלה אבל ככל שעובר הזמן זה יהיה יותר קל ובשבילכם זה מתוק וכד'...

1677155266756.png

• הוסף לסימניות
משהו שעולה לי עכשיו בראש...

יש סדרה חדשה של "טעמן-גוגלס" - סוכריות גיר בצורות של לגו/לבנים לבנייה/משולשי פיצה וכד'

שימו כמה חבילות כאלה (עולה שקל כל אחת) ותכתבו להם משהו שקשור לבנייה, פיצוי, על זה שזה קשה בהתחלה אבל בסוף זה מתוק עבורנו וכד'...
מבריק תודה
אולי משהו שיהיה להם כיף לקבל מתנה קטנה/משהו טעים שווה
אני לא רוצה שהם ירגישו שאנחנו מזלזלים בהם או משהו

• הוסף לסימניות
מבריק תודה
אולי משהו שיהיה להם כיף לקבל מתנה קטנה/משהו טעים שווה
אני לא רוצה שהם ירגישו שאנחנו מזלזלים בהם או משהו
אולי אטמי אוזניים+כיסוי טיסה לעיניים ;)

• הוסף לסימניות
להורים שלי הביאו שכנים עם סיפור דומה, נטלה יפה ומגבת קטנה מעוצבת.
דווקא שימושי.

• הוסף לסימניות
אולי אטמי אוזניים+כיסוי טיסה לעיניים ;)
קורע
להורים שלי הביאו שטיח לכניסה.
גם מתאים וגם שימושי, ויש להשיג בזול.
מגניב דווקא
ואז מה כל הבניין בתלבושת אחידה
וזה לא יוצר לחץ מוסווה שכאילו אנחנו נראה אם הם משתמשים או לא..?

• הוסף לסימניות
ואז מה כל הבניין בתלבושת אחידה
וזה לא יוצר לחץ מוסווה שכאילו אנחנו נראה אם הם משתמשים או לא..?
ממש לא אותו דבר

לחלק זה יהיה עם שפריצים של בטון, לחלק זה יהיה עם חול בנייה, לחלק זה יהיה סתם מאובק, ולחלק לא יהיה אחרי יומיים.. (יהיה בבית של הערבי בחברון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה