התייעצות משלוח מנות מהמחנך לתלמידים ליטאים בכיתה ה, רעיון מקורי יש למישהו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני פתוח להכל, חוץ ממה שכתבתי מפורש, לא בוער משהו תורני, כן בוער משהו ברמה מתאימה לגיל
יש משהו טיפה פשוט- מגילת אסתר באותו סגנון של הזמירות והמנחה מעריב, אבל להגיד לך את האמת- אני בתור תלמיד הייתי מתבאס לקבל כזה דבר..
אני בתור ילד הייתי רוצה איזה משחק מעניין- אבל זה לא כזה רלוונטי בשבילך, כי זה לא לעניין לקנות את אותו משחק לכל הכיתה..
אז תנסה אולי לתת להם כרטיספר עם איזה 15-20 שקל, יש כלכ כך הרבה ספרים טובים לילדים בכזה סכום.
אבל זה יכול לצאת לך יקר, כי חוץ מזה אתה בטח גם שם ממתקים במשלוח.. אז תשקול את זה.

• הוסף לסימניות
תקציב?!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
התקציב הוא גג 10 ש"ח
ולא חייבים שיהיה גם ממתקים, (הם מקבלים מספיק ממתקים בפורים)
בפרט אם זה משהו שאורזים יפה בצלופן
כן חשוב משהו שימושי ולא זמירות שבת שב"ה לא חסר בשום בית יהודי

• הוסף לסימניות
התקציב הוא גג 10 ש"ח
ולא חייבים שיהיה גם ממתקים, (הם מקבלים מספיק ממתקים בפורים)
בפרט אם זה משהו שאורזים יפה בצלופן
כן חשוב משהו שימושי ולא זמירות שבת שב"ה לא חסר בשום בית יהודי
@*שפרה* פשוט נתנה לך 4 רעיונות טובים.., כולם בתקציב, כולם שימושיים..

• הוסף לסימניות
מחזיק לרב קו עם משפט יפה שלמדתם/משפט שקשור לתקופה

• הוסף לסימניות
אצלנו בחיידר של הבנים ידוע שבכיתה ה' מקבלים זמירות והילדים דווקא נהנים מהמתנה ומשתמשים בזמירות עד שזה נקרע
אם אין עוד מלמדים בת"ת שמחלקים אז זה דווקא כן נחמד זמירות עם מדבקה עליה שם התלמיד

• הוסף לסימניות
אצלנו בחיידר של הבנים ידוע שבכיתה ה' מקבלים זמירות והילדים דווקא נהנים מהמתנה ומשתמשים בזמירות עד שזה נקרע
אם אין עוד מלמדים בת"ת שמחלקים אז זה דווקא כן נחמד זמירות עם מדבקה עליה שם התלמיד
יש לי חסכים מאז שהייתי ילד על המתנה הלא שימושית שהמחנך הביא לי
אולי בסוף אני כן יעשה את זה
בינתיים אהבתי את זה:
מנורת לילה ראיתי (חמוד בשופ שופ)
כמובן למצוא את המסר המתאים בברכה
אולי כמה שהתלמיד מאיר את הכיתה וכדו'

• הוסף לסימניות
היינו פעם בבר מצווה של חוצניקים והם נתנו מזכרת לכל ילד שהשתתף כמין מלבן לא גדול שפותחים אותו אז יש 4 סוגי ברגים וזה גם עם פנס ושמו על זה לוגו של הבר מצווה,
אהבתי נורא וזה שימושי
הם קנו באמזון

• הוסף לסימניות
גם לי עלה רעיון של פנס טוב. או פנס ראש

• הוסף לסימניות
יש משניות מחזיק מפתחות, זה מועיל מאוד לידיעה בע"פ. יפה עמיד קטן, ולא יקר. ובעיקר תועלתי.
באור הצפון נמכר בשבע שח ליחידה, אני מאמין שבכמות אפשר ביותר בזול.

• הוסף לסימניות
אבל כל מי שענה כאן, אתם לוקחים בחשבון שצריך להיות לזה זיקה כלשהי למשלוח מנות? ( @מצפה לגואל צריך באמת?) כאילו, הרעיון של פנס לדוגמה, אז בעיקרון לא נראה לי קשור לחלק בפורים, אלא אם כן כמו שציין בעצמו מצפה לגואל, שהוא יוסיף לזה מילים טובות שכיף לקרוא אותם ואז זה כבר קשור גם לפורים.
אבל ארנק, זה מאד חמוד ושימושי, אבל אם זה בא בלי ממתקים בכלל... אז זה לא פורימי... (זאת דעתי, אתם יכולים לחלוק עליה בכיף)

• הוסף לסימניות
טבלה של סדר הדורות
ברכון של על המחיה

הכי יפה משהו שמתקשר למה שאתם לומדים, התחזקתם בזמן האחרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה