נכתב ע"י מירי10;359043:סיפור חמוד, מיג.
ולעניינינו, למרות שאני די לא מקנאה באלו שהמושג תקנות ציבור לא הגיע עדיהם.
רוב ה'שויגעריות' לא מתלהבות מאוסף פריטים לא מזוהים שההקשר היחיד שלהם הוא הצבע, או מקרטון ענק ממדים אשר מזכיר יותר משלוח מהסופר מאשר משלוח מנות.
כמובן תלוי מי הכלה ועוד יותר מי חמותה, אולם פעמים רבות, עוגה מכובדת על מגש יפה ולידו ליקר ביתי (אפשר גם בעשר צבעים, אם אתם מתעקשים דווקא) בכלי מכובד, מרשימים הרבה יותר מכל ה"טוב לי תורת פיך מאלפי זהב", "זרענו וכספנו ירבה", "כיפורים כפורים", "מודה אני לפניך" וגו'.
ו.. מיג, הלוואי שזה היה 30 יום קודם החג (במיגרנה עסקינן), לדאבונינו זה מתחיל ביום בו מתפרסמת מודעת הארוסין, אם לא קודם..
נכתב ע"י אא;529954:רעיונות למשלוחי מנות שעשיתי להורים במשך השנים:
(תמיד זה מתנה עם משלוח מנות)
- קפה
- פסח
- מרק (המתנה היא סיר והשאר דברים שקשורים למרק)
להלן תמונות של אלו, ועוד כמה רעיונות נוספים.
נכתב ע"י studio dv.d;529838:ובקשר למשלוח לחמות....
אחרי כמה וכמה שנים של משלוחים עם דם דמעות ויזע וכאבי ראש מה לקנות... ראיתי שאת חמותי מאוד ישמח לקבל איזה תמונה יפה של הילדים שלי-נכדים שלה... וכנ"ל גם את אמא שלי...
אז החלטתי לאמץ את הרעיון של "הדובדבן שבקצפת" שמישהי העלתה פה באשכול של המשלוחי מנות, עיצבתי תמונה יפה של הילדים, נמסגר לה אותה יפה, ונצרף עם עוד כמה מיני דובדבנים...
ובא לכלה וחמותה גואל.....
המשלוחים יפים מאוד רק שלפעמים לשלוח לחמות משלוח מנות עם ירקות בלבד עלול להתפרש כרמז מעליב מאודנכתב ע"י סטודנטית;530093:רעיונות וביצוע יפייפים!!!!
למה לכלות את השוויגער?משלוח מנות מכלה לשויגער, מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: saralulu, Ayala10, חנה חיה ועוד 16 משתמשים19 //