משלוח מנות מסלסלת פטריות

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה סלסלות של פטריות מחפשת רעיון איך ניתן ליצור מזה משלוח מנות לחברים.

• הוסף לסימניות
מזכירה לי נשכחות...
כשהייתי ילדה עשיתי מסלסלאות של תותים משלוח מנות,
גזרתי סוס מפוליגל נראה לי , ועם 2 רצועות וסיכות מתפצלות חיברתי אותו לסלסלה,
לסלסלה הוספתי גלגלים גם עם הסיכות כדי להגיע לגובה רצוי,
מילאתי בסלסלה כל טוב
והוספתי כיתוב ככה יעשה ל.... ש.... חפצה ביקרה!

• הוסף לסימניות
מזכירה לי נשכחות...
כשהייתי ילדה עשיתי מסלסלאות של תותים משלוח מנות,
גזרתי סוס מפוליגל נראה לי , ועם 2 רצועות וסיכות מתפצלות חיברתי אותו לסלסלה,
לסלסלה הוספתי גלגלים גם עם הסיכות כדי להגיע לגובה רצוי,
מילאתי בסלסלה כל טוב
והוספתי כיתוב ככה יעשה ל.... ש.... חפצה ביקרה!
יפה!
אבל אשמח לעוד רעיונות.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 6_490.jpg
    6_490.jpg
    KB 120.4 · צפיות: 179
  • הוסף לסימניות
אפשר להשחיל חוט (סרט/ חוט צמר/ כיד הדמיון)
כשתי וערב...
ולהוסיף למעלה ידית נשיאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה