כללי משלוח מנות - סטיילים מובנים בקובץ אחד

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם יענין מישהו, אבל העליתי לג'מבו מייל את קובץ הסטיילים שלי מפוטושופ CS5 [יכול להיות שיעבוד גם בגרסאות אחרות] כדי לשלוח למישהי אז אני מביאה גם לכם.

מי שמעונין יכול להוריד, ואני חושבת שהדרך הטובה ביותר זה להעלות זאת דרך החלון של הסטיילים, לבחור ב- load styles ולבחור את הקובץ מהספריה ששמרתם.
אלו המוני סטיילים שחלקם אספתי וחלקם יצרתי במשך השנים.

אני מוכנה לשתף אתכם בזה. לא יכולה להעיד על חוקיות אלה שאספקתי, לא זוכרת מאיפה אבל זה לשיקול של כל אחד באופן אישי.
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=17b075a96dbf429c9ee286fc67e70405

• הוסף לסימניות
איזה צדיקה!!!

• הוסף לסימניות
שמתי לב שאת נדיבה במשלחי מנות, גם בלי קשר לפורים...
אין מילים. עוד לא פתחתי לראות מה זה אבל אני בטוחה שזה יהיה נהדר...
תודה תודה תודה על רוחב הלב...
ואני מרשה לעצמי: גם בשם עוד הרבה שאין להם כח לכתוב "מגילות" ומסתפקים ב"שלח תודה" וכדו'... ;)
ושוב תודה על הלב, מכל הלב...

• הוסף לסימניות
כנ"ל
מצטרפת למילות התודה!!!

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
כנ"ל הרבה תודה וחג פורים שמח

• הוסף לסימניות
אין מילים!!!

• הוסף לסימניות
זה ציטוט
"
גינגית
תחום מקצוע: עיצוב גרפי, עימוד ספרים, עיצוב ובניית אתרים

שלח תודה: 2,414
קיבל 5,224 תודות ב 2,190 הודעות

איזה קטע, לא הפתיע אותי... (-:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה