משלוח מנות קנוי אבל עם רעיון

• הוסף לסימניות
נפתחו הרבה אשכולות בנושא אבל משום מה חלק מהם סטו מהנושא ולא מצאתי עדיין רעיון
אשמח למי שיש עוד כוח ורצון לענות רעיון למשלוח מנות רק קנוי (השנה אין זמן לאפות :eek:)
אבל רעיון חמוד שיכול להתאים לכל אחד (עם מצרכים שלא צריכים הקפאה\קרור שאוכל להכין בערב פורים )
ואולי להתאים למוכר גלידה זה הכי טוב
תודה רבה:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;953377:
נפתחו הרבה אשכולות בנושא אבל משום מה חלק מהם סטו מהנושא ולא מצאתי עדיין רעיון
אשמח למי שיש עוד כוח ורצון לענות רעיון למשלוח מנות רק קנוי (השנה אין זמן לאפות :eek:)
אבל רעיון חמוד שיכול להתאים לכל אחד (עם מצרכים שלא צריכים הקפאה\קרור שאוכל להכין בערב פורים )
ואולי להתאים למוכר גלידה זה הכי טוב
תודה רבה:eek:
את נשמעת במצוקה ;):D:)
נתחיל להפעיל את הראש יותר חזק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;953383:
את נשמעת במצוקה ;):D:)
נתחיל להפעיל את הראש יותר חזק

:mad:
מצוקה נוראית.......

• הוסף לסימניות
יש כוסות חרסינה בצורת גביע גלידה ממש חמודות
את יכולה לתת לכל אחד כוס אחת או שתיים עם ממתקים
או אם את ממש רוצה להשקעה בהם את יכולה לתת סט שלם

• הוסף לסימניות
פעם קניתי בחנות למוצרי אפיה כמו גהיעי גלידה קטנטנים כאלו, ובפנים זילפתי בכל גביע ריץ עם נוגט או תלוי איזה צבעים את רוצה ויש לקנות כאלו גביעים לגלידה מפלסטיק, כמו כוס כזו קטנה שנראית גביע אך היא מפלסטיק, את יכולה לעשות את הגלידות האלו ולקנות סט כוסות פלסטיק ולהעמיד בפנים את הגלידות ולהוסיף כף יפה לגלידה או משהו בסגנון...

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם משלוח תחת הכותרת "למי שמע(א)ריכים"
הכל מדברים ארוכים, שהיו מורכבים על מקל מטאטא ארוך...

אפשר על העיקרון הזה לעשות משלוחים מאד חמודים במעט השקע יחסית - מוטיב של צבע, של צורה, של טעם (מתוקים, מלוחים, חמוצים...) ואם מוצאים גם משפט חמוד מתאים - עוד יותר טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;953401:
פעם קניתי בחנות למוצרי אפיה כמו גהיעי גלידה קטנטנים כאלו, ובפנים זילפתי בכל גביע ריץ עם נוגט או תלוי איזה צבעים את רוצה ויש לקנות כאלו גביעים לגלידה מפלסטיק, כמו כוס כזו קטנה שנראית גביע אך היא מפלסטיק, את יכולה לעשות את הגלידות האלו ולקנות סט כוסות פלסטיק ולהעמיד בפנים את הגלידות ולהוסיף כף יפה לגלידה או משהו בסגנון...
איפה ראית את הגביעים המפלסטיק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;953401:

איפה ראית את זה? בב"ב

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה ראיתי את זה בחנות אנטר בקניון עזריאלי

• הוסף לסימניות
:confused:

• הוסף לסימניות
....

זה גם משהו סגנון של הגביעי גלידה, ויש את זה בהרבה חנויות מתנות וכלי בית, תנסי אולי בששת יש משהו....

קבצים מצורפים

• wwafal_g.jpg
    KB 30 · צפיות: 137
  • הוסף לסימניות
לי יש גביע כזה אבל ממש בצבעי הגביע חום

• הוסף לסימניות
חוץ מהקטע של הגלידה.
אחרי כל הרעיונות הבאמת טובים שכולם תאמו מזמנם ומשכלם ונתנו רעיונות בלי סוף.
אבל גם אני עדיין לא עליתי על משהוא שבאמת אפשר להין בקלות ועם רעיון יפה.
למשל כמו השושן בירה זה בסה"כ לקנות ולעטוף יפה ולשלוח אני מחפשת עוד רעיונות בסגנון למי שיש נשמח לשמוע..

• הוסף לסימניות
שנה שעברה קניתי באיקאה מעמד פלסטיק מאד פשוט לניר סופג (עלה נדמה לי 4 שח) ושמתי עליו ביגלס טובים, וצרפתי יוגורט פרי. הכנסתי לשקית צלופן וקשור עם סרט. היה קל טעים ומרשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;953533:
שנה שעברה קניתי באיקאה מעמד פלסטיק מאד פשוט לניר סופג (עלה נדמה לי 4 שח) ושמתי עליו ביגלס טובים, וצרפתי יוגורט פרי. הכנסתי לשקית צלופן וקשור עם סרט. היה קל טעים ומרשים.

איפה קונים "בייגלס טובים"?
או שאפית אותם?

• הוסף לסימניות
אולי הרעיון שלי פשוט מידי:
לשים 4 כוסות שקופות יפות/כוסות של שייקים עם מכסה חד פעמיות בכל אחד משהו בצבעי הפסטל-גלידה כמו: מרשמלו צבעוניים באחד יוגורט ורוד לשתיה בשני ושוקו/קפה בשלישי פריגוט צהוב/ וניל לקשט מלמעלה או לשים בצד קופסאות קטנות חד פעמיות (כמו של רוטב פיצה) באחד סוכריות צבעוניות לקישוט עוגה, בשני שוקולדצ'יפס/שוקולד מגורר/מקופלת מפוררת/פקאנים מסוכרים
ובצד קשים יפים (אפשר להשיג רב פעמיים יפים עם בובות על הקש מאוד חמוד)

• הוסף לסימניות
אני הכנתי משהו מתוק מאוד לשכנים אחרי שעברנו דירה- כלים כאלה שקופים לסוכר וכו'- שלוש יחד או לאחרים שמתי במגשיות קטנות חמודות- שקיות תה משובח, שקיות סוכר/ קפה- לא זוכרת בדיוק ושוקולדים נראה לי, וכתבתי- "שומרים לכם פינה חמה..."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;953687:
אולי הרעיון שלי פשוט מידי:
לשים 4 כוסות שקופות יפות/כוסות של שייקים עם מכסה חד פעמיות בכל אחד משהו בצבעי הפסטל-גלידה כמו: מרשמלו צבעוניים באחד יוגורט ורוד לשתיה בשני ושוקו/קפה בשלישי פריגוט צהוב/ וניל לקשט מלמעלה או לשים בצד קופסאות קטנות חד פעמיות (כמו של רוטב פיצה) באחד סוכריות צבעוניות לקישוט עוגה, בשני שוקולדצ'יפס/שוקולד מגורר/מקופלת מפוררת/פקאנים מסוכרים
ובצד קשים יפים (אפשר להשיג רב פעמיים יפים עם בובות על הקש מאוד חמוד)

קונה את הרעיון! רק אני לא רוצה מבחינה אסטטית להתחיל לשפוך מהשוקו ומיוגורט לכוסות (במיוחד אם אביא את זה גם לשכנים) אז מה אפשר לכתחליף?

• הוסף לסימניות
תשאירי בכלי המקורי, שוקו בבקבוק קטן, יוגורט ורוד לשתיה וכו'
ואת הקשים החמודים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;953713:
קונה את הרעיון! רק אני לא רוצה מבחינה אסטטית להתחיל לשפוך מהשוקו ומיוגורט לכוסות (במיוחד אם אביא את זה גם לשכנים) אז מה אפשר לכתחליף?

עדשים (אם יש אפשרות לצבע מסוים, אז קונים 3 או4 צבעים, זה יכול להיות מקסים), סוכריות, טופים, קליקים,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה