משלוח מנות רקדנית

• הוסף לסימניות
אני אוהבת להכין משלוח מנות שקשור לתחפושת של ביתי.יש לי הרבה רעיונות למשלוח מנות מתאים עם מאפים מיוחדים מעשה ידי.אבל חשבתי שאולי מיותר לעבוד קשה על מתוקים בחג המתוק הזה.
יש לכן רעיונות למשלוח מנות יפה שיהיה קשור לרקדנית(אפילו רק ברעיון העיצובי)
ולא מכיל מאפים ביתיים גרנדיוזיים?

• הוסף לסימניות
אוי תכניסי את התכולה (בוכריות ורודות, נשיקות ורודות וכו') אפשר גם עוגיות יפות ביתיות עם רויאל אייסינג ורוד וכו, בתוך צנצנות עגולות, ותכסי את המכסה עם עטרה כזאת (כמו של ריבות) משכבות טול ורוד כמו חצאית של בלרינה... אני מקווה שהובנתי :)

• הוסף לסימניות
את יכולה להרכיב מממתקים דקים על מקל... ולחבר מומנט שמבטא נעלי בלט בתחתי מקל סבא, סוכריה על מקל, או כל דבר שמהדס על רגל אחת...

• הוסף לסימניות
את יכולה להרכיב אורגן מהוופלים המצופים הלבנים של כרמית ואת "הקלידים" השחורים מאצבעות שוקולד

• הוסף לסימניות
הייתי קונה בובת ברבי ב2 שקל, לוקחת קצפת ורודה ועושה לה שמלת שכבות כמו שעושים לכלה. מצרפת כמה נשיקות ורודות עם צלופן מרשרש.

• הוסף לסימניות
1. משלוח בגווני הורוד...
2. בקבוק יין משובח שסביב הפקק שמים טול ורוד של החצאית בלרינה
3. צריך לחשוב על איזה משפט או פסוק מהמגילה שמתאים וזה עושה את כל המשלוח...לפעמים זה גם מה שמביא את הרעיון למשלוח עצמו...

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה