מידע שימושי משלוח משולב שחלק מהמוצרים לא הגיעו

• הוסף לסימניות
מאלי אקספרס,
הגיעו מוצרים מכמה חנויות, אבל מחנות אחת לא הגיע למרות שמספר המשלוח זהה למשלוח שהגיע,
הם טוענים שזה יגיע ושהם שלחו את זה,
יש אפשרות למצוא את המשלוח הזה איפה שהוא?
איך אני מוכיחה להם שזה לא היה שם?

• הוסף לסימניות
מאלי אקספרס,
הגיעו מוצרים מכמה חנויות, אבל מחנות אחת לא הגיע למרות שמספר המשלוח זהה למשלוח שהגיע,
הם טוענים שזה יגיע ושהם שלחו את זה,
יש אפשרות למצוא את המשלוח הזה איפה שהוא?
איך אני מוכיחה להם שזה לא היה שם?
לצלם את כל המוצרים ליד האריזה, ולפתוח סכסוך., צבחינתך אם בחבילה של מס' המעקב הזה זה לא נמצא ז''א שהיה כאן נתון שקרי, ולכן אין לך סיבה להאמין שבאמת שלחו בנפרד.
ובאמת זה נורא האיחוד חבילות הזה, כי אם חבילה אבדה צריך לפתוח 12 סכסוכים שונים.

• הוסף לסימניות
לצלם את כל המוצרים ליד האריזה, ולפתוח סכסוך., צבחינתך אם בחבילה של מס' המעקב הזה זה לא נמצא ז''א שהיה כאן נתון שקרי, ולכן אין לך סיבה להאמין שבאמת שלחו בנפרד.
ובאמת זה נורא האיחוד חבילות הזה, כי אם חבילה אבדה צריך לפתוח 12 סכסוכים שונים.
אבל כבר זרקתי את האריזה...

• הוסף לסימניות
היה לי בדיוק אותה בעיה, המוכר התעלם ולא הסכים לשלוח שוב או לזכות.
פתחתי סכסוך והתעקשתי על החזר, ובסוף קיבלתי.

• הוסף לסימניות
תעשיצילום מסך להתכתבות עפ המוכר
זו ההוכחה שהם יודעים שעדין לא קיבלת את כל הדברים

• הוסף לסימניות
החנות כותבת לי מספר חבילה אחר ששם רשום שהחבילה מוכנה לאיסוף,
איך אני יכולה למצוא את החבילה הזו? הדואר פה בארץ לא שלח לי הודעה על זה
1629703787075.png

קבצים מצורפים

• 1629703741653.png
    1629703741653.png
    KB 20.1 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה