דרוש מידע משלוח עד הבית

• הוסף לסימניות
בתקופת הקורונה התחלתי לעשות משלוחים לבית מעסקים בתחומים שונים.
אני גרה בקומה גבוהה בלי מעלית וגם אין חניה ממש מתחת לבנין.
כל פעם המשלוחן רוצה שאני ארד אליו. (כל פעם חברה אחרת)
האם גם אצלכם זה ככה?
אני אמורה לרדת עם 5 ילדים קטנים 4 קומות וללכת לחניה כדי לקחת את המוצר שהזמנתי?
אני רוצה לדעת אם זה ניצול של המשלוחן או שבאמת משלוח עד הבית זה רק עד החניה.

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים הם מבקשים...
אם אין חניה אצלך זה באמת בעיה.
אצלי יש חניה מצוינת, ולפעמים באמת איני יכולה לרדת אז אני אומרת שאין אף אחד שיכול לרדת אליהם וכדו'...
ושישימו לי ליד הדלת...

• הוסף לסימניות
בתקופת הקורונה התחלתי לעשות משלוחים לבית מעסקים בתחומים שונים.
אני גרה בקומה גבוהה בלי מעלית וגם אין חניה ממש מתחת לבנין.
כל פעם המשלוחן רוצה שאני ארד אליו. (כל פעם חברה אחרת)
האם גם אצלכם זה ככה?
אני אמורה לרדת עם 5 ילדים קטנים 4 קומות וללכת לחניה כדי לקחת את המוצר שהזמנתי?
אני רוצה לדעת אם זה ניצול של המשלוחן או שבאמת משלוח עד הבית זה רק עד החניה.

בעיקרון משלוח עד הבית הכוונה עד הבית! (ולא עד החניה)
המשלוחנים בד"כ מתעצלים לחפש חניה, לחנות ולעלות לבית ולכן מנסים את מזלם בלבקש מהלקוח לרדת.
אבל כשמסרבים להם אין להם ברירה והם חייבים לעלות.
(מנסיון של כמה משלוחנים שניסו את מזלם אצלי, אצל חלקם הייתי נעימה ולבבית ואכן ירדתי, בזמנים שפחות התאים לי אמרתי שאני לא יכולה לרדת והם עלו כמו ילדים טובים בלי להגיד מילה!)
אם לא מתאים לך, פשוט תגידי, אין להם ברירה!

• הוסף לסימניות
המשלוחנים בד"כ מתעצלים לחפש חניה, לחנות ולעלות לבית ולכן מנסים את מזלם בלבקש מהלקוח לרדת.
(מנסיון של כמה משלוחנים שניסו את מזלם אצלי, אצל חלקם הייתי נעימה ולבבית ואכן ירדתי, בזמנים שפחות התאים לי אמרתי שאני לא יכולה לרדת והם עלו כמו ילדים טובים בלי להגיד מילה!)
זה כנראה הבעיה שלי שקשה לי להגיד להם לא.
או שאחרי שאמרתי לא, אני מרגישה שאני לא בסדר.

• הוסף לסימניות
זה תקף גם במשלוחנים של דואר ישראל ?

• הוסף לסימניות
זה כנראה הבעיה שלי שקשה לי להגיד להם לא.
או שאחרי שאמרתי לא, אני מרגישה שאני לא בסדר.
מה הבעיה לתרץ (לא שחייבים להם משהו, הם חייבים לנו, אבל בכל זאת אם לא נעים סתם להגיד לא, אפשר לומר את הסיבה) שאתם עם ילדים (זו באמת האמת), בחיים לא יענו לכם בפילפול והצעות לזה. אלא אם כן הם ממש חוצפנים.

• הוסף לסימניות
קבוע אני אומרת שאני עם תינוק בבית ושיעלה !
רושמת את זה גם בהערות של ההזמנה
ככה אין בעיה למה אני גם ככה משלמת יותר על משלוח...
ואם זה משלוח חינם .. אז הוא יעלה כי אני אם תינוק חחחח
משלמים להם על זה ..הם פשוט מתעצלים...

• הוסף לסימניות
זה תקף גם במשלוחנים של דואר ישראל ?

מה את מתכוונת דואר ישראל?

אצלינו בדואר יש אופציה להתקשר לאיזה מספר ואז הם עושים משלוח עד הבית ( ב25 שקל)
כשהיינו בבידוד השתמשנו בשירות הנ"ל ואז התקשרו אלינו שנרד, האמתי שכעסתי עליו אמרתי לו שילמתי לך 25 שקל כדי שתביא לי את המשלוח ממרחק של 5 דק' נסיעה? תעשה את המשלוח עד הסוף, אנחנו עם קורונה ולא יכולים לצאת.

(דרך אגב השירות הזה לא חוקי)

• הוסף לסימניות
סתם לידיעה.
משלוחן אחד אמר לנו שהמשלוחנים רבים על הזכות לעשות משלוחים לחרדים כי הם היחידים שמתחשבים בהם ויורדים לקחת....

אני כשאין לי משהו לשלוח, אני אומרת שהייתי מאד שמחה לרדת אבל כרגע אין לי אפשרות, ואני ממש מתנצלת.
בדרך כלל הם אדיבים וסולחים...

• הוסף לסימניות
אני כבעלת עסק מתנה עם המשלוחנים שהם מעלים את המשלוח עד לבית הלקוח
ובשום אופן לא מבקשים ממנו לרדת
הלקוח שילם על המשלוח וזכותו לקבל את השירות באופן מושלם
ואם אני המשלמת אז גם זכותי לתת במחיר הזה שירות מושלם ללקוחותי

• הוסף לסימניות
כפי שרשמו לך כבר
משלוח עד הבית - הוא משלוח עד הבית, עד הדלת.
תמיד אפשר לומר בנעימות שאין לך יכולת לרדת אליו.

בשונה מזה יש לפעמים "הובלת מדרכה" שזה עד לחניה ליד הבית (לדוג' בהובלת סחורה וכו')

• הוסף לסימניות
עד הבית זה עד הבית.
המשלוחן מנסה את מזלו, אולי תסכימי, אבל את ממש לא חייבת. כמובן שאם זה בקלות (יש עוד מישהו עם הילדים/ יש ילד גדול שאפשר לשלוח) אז תמיד מומלץ לעשות חסד עם יהודי. (בתקווה שהוא אכן יהודי...)
אצלנו זה יותר מזה-
אנחנו גרים ביישוב שנמצא בתוך גוש יישובים. הכביש ליישוב שלנו ממש לא נוח לנהיגה. בד"כ חברות המשלוחים מאחדות משלוחים לאנשים מכל הגוש.
כבר קרה כמה פעמים ששליחים התקשרו כשהם היו ביישוב סמוך ושאלו אם נוכל לפגוש אותם או אם יוכלו להשאיר לנו בנק' כלשהיא כמו המכולת ביישוב הסמוך.
אני מבינה אותם שלא מתחשק להם לנסוע את הדרך עד אלי.
אבל גם לי לא מתחשק לנסוע עד אליהם.
ובדיוק על השירות הזה שילמתי. ואם לא אני שילמתי- מי שהזמין אותם שילם, ותסמכו עליו שהוא שיקלל את עלות המשלוח במחיר שגבה ממני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה