עזרה משלוח שהוחזר לשלוח בעקבות אי איסוף למרות המצב...

• הוסף לסימניות
קיבלתי משלוח ע''י אי פוסט בשבוע לפני שפרצה המלחמה לנקודה רחוקה ולא נגישה שנסגרת ב17:00!!!!
בניתי על שישי ולא הספקתי, בראשון פרצה המלחמה, החנות הייתה סגורה שבוע (אייס במבצע קדש בב''ב)
ובכל מקרה גם כשנפתחה היה מאוד לא בטיחותי להגיע אליה. (האוטובוס שמגיע הכי קרוב מגיע כ-10 דקות הליכה ממנה, ובשביל להגיע לחנות צריך לחצות רגלית תחנת דלק וללכת עוד בערך 5 דקות במקום שמם לחלוטין עד לפתח החנות)
שלחתי מייל לחברה שאני מבקשת להעביר לנקודה יותר הגיונית וקיבלתי עדכון בתמורה שהחבילה בהליכי החזרה לשלוח כי לא נאספה בזמן (שבועיים)!!!!!!
כל הצעקות לא הועילו, ולמפרע אתמול גילית שאני בכלל מדברת עם בוט. הוא אמר לי לדבר עם המוכר, המוכר באלי לא הבין מה אני רוצה מחייו, לדבריו כל עוד החבילה בארץ זה תלוי בהם.

אני צריכה את החבילה לפסח!!!!

איימתי עליהם בפירסום שלילי נרחב אם הם לא מעדכנים שהנושא בטיפול ולא זכיתי למענה נורמלי.
זה כבר פעם שלישית השנה שאני צריכה להתווכח איתם נואשות כדי לקבל שירות נורמלי.
סתם להשוואה, בדואר הזמן איסוף הוא חודש, ומצ'יטה קיבלתי מלא עדכונים על המשלוח והם פותחים פה ושם למס' שעות שאנשים יוכלו לקחת וכרגע הם לא שולחים חזרה שום חבילה עד שהמצב ירגע....

משהו הצליח איתם פעם?
המייל שלהם מגיעים מHFD.

מה אני יכולה לעשות כדי שיביאו לי את החבילה לנקודה נורמלית ולא יחזירו אותה לסין?????

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יכול לעזור?
חייבת שהם יביאו לי את החבילה ולא יחזירו לסין...........

• הוסף לסימניות
בעיקרון אני יודעת שיש להם בעיה לשלוח בגלל המלחמה. אז איך הם יחזירו???
סתם שתדעי, הבנתי שהיה איתם ממש הרבה בעיות. לא ממליצה להזמין משם.

• הוסף לסימניות
בעיקרון אני יודעת שיש להם בעיה לשלוח בגלל המלחמה. אז איך הם יחזירו???
סתם שתדעי, הבנתי שהיה איתם ממש הרבה בעיות. לא ממליצה להזמין משם.
להזמין ממי?
הבעיות היו עם טמו, ואין לי שום תלונה לאלי אקספרס.
יש לי תלונה לחברת השליחויות שאחרי שבועיים בלבד (ולא חודש כמו אצל החברות האחרות כולל דואר ישראל) מחנות שסוגרת ב17:00 וששבוע מתוך השבועיים הנ''ל החנות הייתה סגורה בגלל המלחמה-
שולחת בלי טיפת התחשבות את החבילה חזרה לסין.
עם אי פוסט יש לי בעיה, לא עם אלי אקספרס.
תודה!!!!!

החבילה הגיעה לנקודת החלוקה שבוע בדיוק לפני תחילת המלחמה, דיברתי איתם בשבוע אחרי פורים והמשלוח כבר היה בדרך להחזרה.....

• הוסף לסימניות
סביר להניח שהחבילה בחנות (קרה לי אמנם עם חברה אחרת) תלכי למקום ותנסי למצוא נותן שירות אנושי כי זה לחפש ולא בטוח שימצאו בקלות אבל בדרך כלל זה נשאר יותר מחודש עד שהם אוספים את החזרות (זה בתהליך החזרה כי זה לא במדף הרגיל..)
ובעיקרון יהיה עדיף להם להעביר את החבילה לנקודה אחרת מאשר לסין
ובגדול לשום חברת שליחויות אין שירות נורמלי להזמנות מאתרים (כי אין לנו איך להפריע להם...)

• הוסף לסימניות
קרה לי גם איתם לאחרונה בסוף התברר שהחבילה בחנות ורק השליח סימן שהוא החזיר בגלל שזה לא נאסף וכשהגעתי לחנות התברר שהם עושים את זה לעוד הרבה אנשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה