נטלה לנטילת ידיים,אוקיי, אז פורים מאחורינו...
החלטתי השנה לא לתת למורות את המשלוח בפורים, אלא אחריו...
אשמח לרעיונות עד 25 ש"ח, משהו שמתאים כמובן לפסח
וגם לברכה יפה
אחרי הצלופנים והממתקים...
תודה
אני הייתי נהנית מספר מתכונים לפסח,מה עדיף?
- ספר מתכונים?
- נטלה?
- אביזרים לניקוי? ספוג הפלא, מטלית הפלא וכריות הפלא... עם כיתוב מורה כזו הפלא ופלא!
ויש לך משהו להמליץ?אני הייתי נהנית מספר מתכונים לפסח,
אבל כזה שיש בו מוצרים הגיוניים....
לא...ויש לך משהו להמליץ?
ראיתי ספר חדש של אביגיל מייזליק
ספר מתכונים או נטלה לדעתי מוצלח יותר מאופציה מס' 3.מה עדיף?
- ספר מתכונים?
- נטלה?
- אביזרים לניקוי? ספוג הפלא, מטלית הפלא וכריות הפלא... עם כיתוב מורה כזו הפלא ופלא!
ספר מתכונים זה מאד שימושיספר מתכונים או נטלה לדעתי מוצלח יותר מאופציה מס' 3.
נשמע מעולהספר מתכונים זה מאד שימושי
אבל ספר מתכונים לפסח
נכון יש שמה דברים מהממים ויפים מאד וזולים גםאפשר מגש יפה
ראיתי באושר עד לפני פורים מגש מראה ב-25 ש"ח
נכון שביפה נוף יש השאלה עם ב25 שקל תמצאי ספר מתכונים מוצלחיש ביפה נוף...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים