כללי משלושה יוצא אחד - מה הייתם בוחרים?

• פותח הנושא RMV
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעצבת לוגו לארגון חסד קהילתי והם מתלבטים
341663-c459c843aa0ce16f86c687676a9555f9.jpg
בין השלושה אשמח לשמוע את חוות דעתכם בענין

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    לוגו.jpg
    KB 293 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
האמצעי.
ואני לא מדבר מבחינת מה יותר יפה אלא מה יותר מתאים!
ההתמקדות הנכונה צריכה להיות במה שאנחנו עושים - חסד.
ולא ב - עולם שההקשר היחיד שלו זה הציטטה "עולם וכ'ו
עוד הקשר שניתן למצוא בלוגו הזה כמין צורה של סל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
(פתחת אשכול נוסף?)

השני.

• הוסף לסימניות
בהתחלה חשבתי, התלבטתי בחרתי את השלישי.
ואז... ראיתי משהי שכתבה את השני ושיניתי אבל לא בגללה
אלא עם יתר התעמקות.
השלישי יותר יפה כיוון שזה עיצוב של עולם וזה קצת יוצא לבחוץ לכן אהבתי יותר
הראשון לא הכי אהבתי כיוון שזה יותר מידי פרוס
ואז הגיע השני שהתלבטתי עליו והבנתי בסוף שזה מה שמתאים.
ולמה?
משום מה מרגיש לי שזה הכי מתאים כיוון שיש את ה'בניינים' שהבולט בהם הוא האחד עם הכיפה
וזה מרגיש לי יהודי יותר, הדדי יותר, עולם חסד יבנה, חסד הוא אחד מעמודי העולם וזה מתקשר ליהדות!
והרי גם כתוב עולם אז כבר על המבט הראשון מבינים שהעיגול הוא עולם ולכן לא יקרה כלום אם תשמיטי את היבשות מהכדור ותשימי את הבניינים שלי זה מזכיר יהדות ואולי יש עוד כאלה?

בכל אופן זה מה שנראה לי יפה.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
דעתי האמצעי. ומבחינתי הוא מושלם!
אם תשתמשי בראשון או בשלישי, כדאי שתשפרי את הצורות של הארצות בכדור הארץ, שיהיה יותר דומה ליבשות מאשר לאבנים או כתמי פרה.

• הוסף לסימניות
לפני שאני בוחרת,אני אומרת לך שזה ממש יפה ונראה שהשקעת בזה חשיבה ועבודה
לדעתי האמצעי הכי צורני-סמבולי -מושלם
סתם חשבתי שאולי כדאי לך להקטין יותר את המילה קרן-ואז עולם חסד יבנה שייקרא יותר ברצף
מבינה מה אני אומרת?
שלא ייראה ממבט ראשון "קרן עולם"
אלא "עולם חסד."וכו
בהצלחה
זה יפהפה!

• הוסף לסימניות
השלישי - עם שיפור של העולם
וכן ליישר את הו' של העולם עם העיגול

• הוסף לסימניות
לדעתי האמצעי הכי מקורי ומדויק
עבודה מושלמת!!! וטעם מיוחד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה