דרוש מידע משלוש יוצאת אחת - מי הכי מקצועית?

• הוסף לסימניות
ילדונת שרוצה להיות צלמת
משקיעה בזה המון!
קונה רקעים ואביזרים
ומצלמת "לא רע"
עכשיו הלכה לה המצלמה שהיה לה והיא מתעקשת לקנות "מצלמה של צלמות"
אשמח אם תדעו לכוון אותי מבין שלשת המצלמות האלה (אלה כרגע רלוונטיות בשבילה לקניה)
מה הכי מתאים ויוציא לה תמונות הכי יפות.
EOS M50 Mark II EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM Lens Kit Black
EOS Rebel T7 EF-S 18–55mm f/3.5–5.6 IS II
EOS M50 Mark II Body

אשמח אם מישהי תעביר לפורום צלמות ותתייג אותי

• הוסף לסימניות
את כותבת 'ילדונת', ולא מציינת גיל. לדעתי, זה מאוד משנה.
יש לי המלצה בשבילך, לראות את הסרטון הזה של מירל'ה כהן
היא מסבירה שם על מצלמות ועדשות

אם היא עדיין ילדה, לדעתי את צריכה מצלמה שתוציא לה תמונות יפות על מצב אוטומטי.

• הוסף לסימניות
את כותבת 'ילדונת', ולא מציינת גיל. לדעתי, זה מאוד משנה.
יש לי המלצה בשבילך, לראות את הסרטון הזה של מירל'ה כהן
היא מסבירה שם על מצלמות ועדשות

אם היא עדיין ילדה, לדעתי את צריכה מצלמה שתוציא לה תמונות יפות על מצב אוטומטי.
הגברת בת 12
ניסיתי לשכנע אותה לקנות את הG7 ושהיא מוציאה תמונות מהממות
אין על מה לדבר- היא נעולה על מצלמה "של צלמת"
את הG7 יש לכמה חברות... פחות "שווה"....
אז בדיוק זה מה שאני מבררת , באיזה מהם היא תצליח להוציא תמונות יפות גם מבלי ללמוד צילום מקצועי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה