עזרה משלמים לגננת פרטית מראש?

• הוסף לסימניות
שלום הכנסתי את הילדה שלי בת שנתיים באמצע שנה לגננת פרטית והיא רוצה תשלום מראש כל חודש
ככה זה מקובל??

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם מקובל. אצלינו לא.
אישית הייתי זורמת עם הדרישה שלה. בפרט שאת מכניסה באמצע שנה.

• הוסף לסימניות
אצלינו משלמים מראש לכל השנה בצ'קים לכל 1 לחודש..
וזו דרישה הגיונית לגמרי...

• הוסף לסימניות
בודאי שזה מקובל ואנושי מאד. ןבתור ילדה לאמא שהיא גננת פרטית אחסוך בתיאורים קשים על אמא שלי שחיכתה למשכורת שלה ןאספה אותה בכל מיני ימים ולאחר הרבה תזכורות וחיכתה בחופש לכל אלו שיצאו לנופש ועוד לא שילמו לה ... ושכחו... ושוב שכחו...ואמרו שהמצב קשה... וחיפשו הנחות של מסכנים... ובסוף לאחר הרבה שנים היא החליטה לבקש 11 צקים מראש בתחילת השנה ומאז ברוך השם היא חיה בכבוד.

• הוסף לסימניות
בטח שמקובל לשלם מראש
או ב 12 (או 11) צ'קים בתחילת שנה, או בתחילת כל חודש

• הוסף לסימניות
אני משלמת עם צ'קים מראש אבל כל ראשון לחודש יורד על החודש הקודם

• הוסף לסימניות
בד"כ נותנים צ'קים מראש לכל השנה, שהצ'ק נפרע בתחילת החודש
[בתקופה ששילמתי מזומן, גם כן שילמתי בתחילת החודש עבור אותו חודש...]

• הוסף לסימניות
בדרך כלל בצ'קים מראש אלא אם כן סיכמנו איתה על מזומן כל תחילת חודש
מה שבטוח שזה תלוי בה, היא נותנת השירות והיא המחליטה, קחו בחשבון שזה בשבילה הלחם שלהם וברור שתרצה איזשהו בטחון לגביו

• הוסף לסימניות
התשלום בתחילת החודש ולא בסופו, הוא בעיקר כדי לא להגיע למצב, שאחרי חודש שלם של חופש, הגננת צריכה להיות מקבצת נדבות, ולבקש את התשלום האחרון מהורים שכבר כמעט שכחו שפעם בתם הייתה בגן,(מצוי יותר כשהתשלום הוא במזומן) הרבה יותר פשוט לקבל את התשלום האחרון ביום האחרון של הגן.

ולפותחת האשכול, תדברי עם הגננת, תסבירי את המצב אולי היא תסכים לחכות כמה ימים אם התשלום הראשון.

• הוסף לסימניות
אצלינו היא נתנה לבחור, או 12 צ'קים מראש.
או בכל ראש חודש אני נותנת לה מזומן על החודש הבא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה