- הוסף לסימניות
כן. נותנים 30 יום לדאוג למנוי חדש או למחיקת חומר
כן. נותנים 30 יום לדאוג למנוי חדש או למחיקת חומר
נכנסתם מהקישור בהודעה הראשונה?
לי נשמר על אותו חשבוןללא קריאה קודמת.
יש לי קרוב ל 2 טרה אם אני מבטלת וקונה מחדש, החומר יישב על אותו חשבון שהוא היה בו או שיצטרכו העתקה מחדש?
והאם זה בטוח ב 100% שהחומר נשמר?
תודה לאלו שיענו...
כן מפהנכנסתם מהקישור בהודעה הראשונה?
one.google.com
תנסו כאןכן מפה
Plans & Pricing to Upgrade Your Cloud Storage - Google One
Google One has cloud storage plans for everyone. Discover what each plan offers, including access to Gemini Pro with the Google AI Pro plan.one.google.com
מתריע לי כל הזמן במייל שמסתיים המקום. רוצה לעשות מנוי והמחיר 66.9
צריך להיכנס מחשבון ללא תכנית כדי לראות את המבצעיםלא כל כך הבנתי איך אני מקבלת את המחיר המוזל לGemini מורחב. כיום משלמת לגוגל על הרחבת שטח אחסון בלבד (69לשנה.) ההצעה היחידה שאני רואה שכוללת את כלי AI -
היא של Google AI Pro
2TB
749.90 ₪ לשנה
יש אפשרות למחיר זול יותר? פספסתי משהו?
תודה רבה!!
נכנסתי מחשבון בלי תוכניתצריך להיכנס מחשבון ללא תכנית כדי לראות את המבצעים
תוודאו שאתם באמת על החשבון ללא תוכנית
תוודאו שאתם באמת על החשבון ללא תוכנית
כשנכנסים מאותו מחשב לפעמים הוא חוזר אוטומט לחשבון הרגיל
פשוט להסתכל בעיגול למעלה שהמשתמש אכן החשבון ללא תוכנית
תבדקו
אפשר כבר עכשיו לבטל את המנוי ואז לא תהיה גביה נוספת והמנוי יבוטל אוטומטית אחרי שנה - לא תהיה גבית המשך אוטומטית (כמובן תהיה גם הודעה, לא שהחומר יימחק פתאום)נשמח אם יתריעו באשכול הזה לקראת דצמבר הבא למי שחשוב לו לעצור את המנוי או לעבור למנוי חודשי
עשיתי כפי ההוראות וחסכתייש עכשיו מבצעים גדולים בגוגל.
למשל מנוי שנתי ל100 ג'יגה עולה 40 ש"ח במקום 80.
מנוי שנתי 2TB אחסון, רק ב175 שנתי!
מנוי שנתי לAI PRO וגם 2TB אחסון, רק ב349 שנתי!
בערך 50% מהמחירים הרגילים למוי שנתי.
גם מי שיש לו מנוי בתוקף יכול להינות מהמבצע.
פשוט מבטלים את התכנית ונרשמים מחדש במבצע.
אין לכם מנוי קיים?
היכנסו כאן, תגללו למטה, לחצו על תוכנית שנתית, ותבחרו את התכנית המתאימה לכם.
יש לכם כבר מנוי?
שלבים:
1. תכנסו לקישור ותבחרו לבטל את המנוי, תתנו סיבה ותמשיכו לביטול.
2. לאחר מכן ה Google One עדיין יופיע לכם ב Subscriptions-מנויים (בקישור) - תלחצו עליו שוב ותבקשו Partial Refund-החזר חלקי. לאחר מכן ה Google One Subscription יעלם מהרשימה.
עכשיו תעברו להוראות למעלה, למי שאין לו מנוי.
צפה בקובץ המצורף 2137463
שימו לב! לחצו על השורה המסומנת בקו: ביטול מיידי.
אם לוחצים על הכפתור של הביטול, זה לא מיידי ולא תוכלו לקנות תוכנית אחרת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים