משלמים על gimini או על אחסון בגוגל? שווה לכם להיכנס!

בקשת הביטול שלא נדחתה,
מה יכולה להיות הסיבה?

תודה על המידע החשוב,
היה לי מנוי לAI PRO שכרגע עדיין בחודש החינמי ולכן הוא לא נותן לי את התכנית עם ההטבות,
השאלה היא- אם אני עושה מנוי מחשבון חדש- רק נפח האחסון משותף עם 5 אנשים או כל התכונות? אני צריכה ג'מיני, שיחות וידאו מורחבות ומוקלטות, גוגל קלנדר משודרג... יהיה לי את זה בחשבון האישי שלי גם אם המנוי לא יהיה על שמו?

תודה על המידע החשוב,
היה לי מנוי לAI PRO שכרגע עדיין בחודש החינמי ולכן הוא לא נותן לי את התכנית עם ההטבות,
השאלה היא- אם אני עושה מנוי מחשבון חדש- רק נפח האחסון משותף עם 5 אנשים או כל התכונות? אני צריכה ג'מיני, שיחות וידאו מורחבות ומוקלטות, גוגל קלנדר משודרג... יהיה לי את זה בחשבון האישי שלי גם אם המנוי לא יהיה על שמו?
1767220543071.png

גם לי נדחתה, כי "לא עמדה במדיניות התשלומים שלנו"....
אני תוהה אם יש אפשרות לרכוש את חבילת ה PRO דרך חשבון אחר ולהעניק את זכות השימוש בPRO לחשבון הראשי.
על פניו נשמע שלא.

עשיתי מנוי פרו דרך משתמש אחר ללא מנוי. האם יש דרך להעביר או לשתף את הקרדיטים בפרו למשתמש אחר?....

עשיתי מנוי פרו דרך משתמש אחר ללא מנוי. האם יש דרך להעביר או לשתף את הקרדיטים בפרו למשתמש אחר?....
כן. אפשר לשתף עם עד 5 כתובות.
צריך להפעיל את זה בלשונית ההטבות בגוגל ONE, ולהכניס את כולם לקבוצה משפחתית שם.

זה משתף רק את נפח האחסון ולא את הקרדיטים בAI....

איך אני מגדירה שהחשבון גימני שמקושר יקבל גם את הקרדיטים? לא הצלחתי כנראה להגדיר זאת...
תודה רבה!!!

איך אני מגדירה שהחשבון גימני שמקושר יקבל גם את הקרדיטים? לא הצלחתי כנראה להגדיר זאת...
תודה רבה!!!
זה אוטומטי, אם מגדירים שיתוף אחסון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה