קורונה משמעות בדיקה סרולוגית חיובית - על פי תקנות עדכניות

• הוסף לסימניות
שלום.
אשמח לשמוע מה המשמעות של בחור שיצא חיובי (גבוה) בבדיקה סרולוגית. בהסטוריה שלו: נבדק לפני חודש וחצי ויצא שלילי, לפני חודש היה בבידוד אך ללא תסמינים ולא נבדק. על פי המעבדה חלה - התוצאה מראה מה היה לפני 16 יום - כלומר בבידוד שלו נדבק.

האם דינו כדין מחלים לעניין בידודים הבאים? וכן: כרגע בחורי ישיבה שלא חלו אמורים להיבדק לקראת חזרתם לישיבה - על פי המתווה. האם גם הוא חייב? ואם יוצא חיובי - לאור הסרולוגית נחשב שאריות או דרוש בידוד וכו' כרגיל?

• הוסף לסימניות
שלום.
אשמח לשמוע מה המשמעות של בחור שיצא חיובי (גבוה) בבדיקה סרולוגית. בהסטוריה שלו: נבדק לפני חודש וחצי ויצא שלילי, לפני חודש היה בבידוד אך ללא תסמינים ולא נבדק. על פי המעבדה חלה - התוצאה מראה מה היה לפני 16 יום - כלומר בבידוד שלו נדבק.

האם דינו כדין מחלים לעניין בידודים הבאים? וכן: כרגע בחורי ישיבה שלא חלו אמורים להיבדק לקראת חזרתם לישיבה - על פי המתווה. האם גם הוא חייב? ואם יוצא חיובי - לאור הסרולוגית נחשב שאריות או דרוש בידוד וכו' כרגיל?
לפי משרד הבריאות אדם שיצא לו נוגדנים בסרולוגי נרשם כאדם שהיה לו קורונה

• הוסף לסימניות
בשביל הסקרנות, איך השגתם בדיקה סרולוגית, כבר חודשיים אני מחפש?

• הוסף לסימניות
אכן מופיע בחוזר שיש מקרים שחיובי בסרולוגית ייחשב כמחלים אבל תחת תנאים מאוד מסוימים (כחודש לאחר חשיפה לבן בית מאומת)
התנאי של חודש לאחר חשיפה לבן בית מאומת, הוא תנאי של התוויה למי לתת בדיקה סרולוגית
אין לזה קשר לאישור מחלים.
ההוראות נכתבו בצורה מסובכת, ככה אני הבנתי

• הוסף לסימניות
בשביל הסקרנות, איך השגתם בדיקה סרולוגית, כבר חודשיים אני מחפש?
קופות החולים לא נותנות בדיקות סרולוגיות
אפשר לעשות באופן פרטי (אני יודע שבאיכילוב לוקחים על זה בערך 200 ש"ח)

• הוסף לסימניות
אולי פעם לא היום!
על מה לא היום?
בקופת חולים מאוחדת ביקשתי אתמול לצורך רציני בהחלט שבעיקרון היו אמורים לתת אבל הרופא טען שאין אופציה כזאת
ובאיכילוב אחי עשה אתמול בדיקה

• הוסף לסימניות
התנאי של חודש לאחר חשיפה לבן בית מאומת, הוא תנאי של התוויה למי לתת בדיקה סרולוגית
אין לזה קשר לאישור מחלים.
ההוראות נכתבו בצורה מסובכת, ככה אני הבנתי
הבנתי. הבדיקה המדוברת נעשתה באופן פרטי, ועדיין - איך ניתן לקבל בעקבותיה אישור מחלים?
רופא הילדים לא היה בקי בעניין.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מרופא ילדים, שיש על הנושא ויכוחים, (ביוקרטיים) והוא שיער שתוך שבועיים זה יכנס שוב לקופות.
לא הבטיח כלום :)

• הוסף לסימניות
בנתיים משרד הבריאות חזר בו, ואין תוקף לבדיקות סרולוגיות:mad::mad::mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה