דרוש מידע משנה"ל הבאה יום לימודים ארוך בחינוך העצמאי- גם אצלכם?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש כאן אמא לילדות שכבר למדו בשנה הזו יוח"א?
אשמח אם תשתפנה איך זה היה

• הוסף לסימניות
צהרונים מ 4-6 זה כבר ממש בדיחה.............

• הוסף לסימניות
מי צריך צהרונים מ4-6
לא נראה לי שיהיה דבר כזה

• הוסף לסימניות
יש כאן אמא לילדות שכבר למדו בשנה הזו יוח"א?
אשמח אם תשתפנה איך זה היה
בממח"ים זה כבר קיים.
זה לא כזה נורא בהתחשב בעובדה שהיום רוב הבנות נשארות בצהרון
אז סה"כ זה יותר ממוסד ולא איזה מדריכות ממתנ"ס...
כמובן דואגים שבשעות הללו יהו שיעורים יותר קלילים וחוייתיים.
אני מכובעי כמורה לא אוהבת את התוכנית אבל כאמא אין ברירה, אחרת מה לעשות? איזו אמא עובדת מסיימת לפני אחת שמספיקה לאסוף את כולם באחת וחצי?
המינוס היחיד שזה לא כמו צהרון שאםפשר להוציא את הילדה מתי שרוצים-זה כבר נכנס בתור לימודים סדירים והעיקר השינוי הוא בראש שלימודים נמשכים עד מאוחר וזה באמת חבל...
כי לפחות באדיאל זה לא אמור להיות כך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה לא הולך להיות בכל הבתי ספר רק בבתי ספר שכבר בעבר הוגדרו כיוחא.

זה לפי הסציו אקונומי של האזור, במ"ע לדוגמא זה הולך להיות בכל הבתי ספר.

זה אמור להיות חלק מהמערכת עם המורות הרגילות, מאמינה שינסו לשים בסוף את רוב השיעורים היותר קלילים.

• הוסף לסימניות
מתה על האנשים פה,
תמידדדדד ימצאו על מה להתלונן!!
קודם תקשיבו במה מדובר, יש לכם השגות? תפנו להנהלה בצורה מסודרת, אולי יש מה לעשות?

(כאילו כבר שישים שנה שיש צהרונים עד 4, ואין כמעט אמא שלא שולחת,
כיתות ז' ח' מסיימות בכל מקרה בשעה 3 פעמיים בשבוע לפחות
אז מה הלחץ???)

בכל אופן, יוח"א זו תוכנית נסיונית, היא תתחיל רק אחרי החגים
אופק חדש במילה יפה יותר.
בהחלט ילמדו חלק מימות השבוע עד 3.30 (ולא עד 4 כמו שדובר בעבר)

בשנה הקרובה זה יתחיל מבתי הספר הקטנים בלבד, בפיילוט נסיוני ובשנים הקרובות יראו איך וכיצד מומלץ להכניס אותה לשאר בתי הספר.

ועכשיו תתלוננו, כי כבר דקה שלמה לא עשיתם את זה.

• הוסף לסימניות
בחו"ל לומדים כך כבר שנים ארוכות, ותמיד שמעתי על זה רק דברים טובים. כן, אני שולחת את הילדות לצהרונים כי לדעתי להיות בבית ריק, או עם הורה שעסוק בעבודה ולשווע לחברה זה לא טוב יותר. אני רואה את החברות של הבנות שמתקשרות מ-2 אולי אפשר לבוא אלינו.

• הוסף לסימניות
זה לא ממש נכון יש עוד זויות ראיה...
אני כאמא עובדת לילדות קטנות חשבתי כמוך עד שדיברתי עם אמהות לבנות בוגרות
תחשבי על ילדה שצריכה גם זמן לעצמה היא חוזרת רק ב-4 מהלימודים (כן 4 יש גם דרך הביתה לא?)
ואז היא צריכה זמן לנוח ונשום מיום ארוך כ"כ ורק בסביבות השעה 6-7 היא תתחיל ללמוד למבחנים ולהכין ש"ב
נראה לך שפוי? זה שעה מאוחרת מאד לי אני עצמי כבר פחות מרוכזת אז ילדה שלמדה כל היום?
מתי היא תישן? או תחיה רק בלילה?
זה יגרום להרבה בנות להסתובב בלילות כי לא יהיה להן זמן אחר לחיות בו
נשמע לי פחות מומלץ...
שלא נדבר על העזרה של הילדות ששמרו על הקטנים הוציאו מהגנים בזמן וכו שתצטרך להתבטל
מבינה מאד את ההורים שמתנגדים בכל תוקף למהלך אני אישית אם זה יהיה בבית הספר אצלינו יעשה כל מאמץ אפשרי לבטל את זה בעז"ה
ואל תשוו לצהרון מדובר על ילדות גדולות לא בנות עד גיל 9 שזקוקות למסגרת כדי להעביר את היום בנעימות

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות חלק מהמערכת עם המורות הרגילות, מאמינה שינסו לשים בסוף את רוב השיעורים היותר קלילים.
פחחחח, שיעורים קלילים....
איזה שיעורים כללים יש במערכת שקל ללמוד אותם בשעות האלו??
גם למורות וגם לתלמידות זה יהיה סיוטטט.
יש שעה שהראש כבר לא נמצא בלימודים, בפרט בגיל צעיר...

• הוסף לסימניות
בחו"ל לומדים כך כבר שנים ארוכות, ותמיד שמעתי על זה רק דברים טובים. כן, אני שולחת את הילדות לצהרונים כי לדעתי להיות בבית ריק, או עם הורה שעסוק בעבודה ולשווע לחברה זה לא טוב יותר. אני רואה את החברות של הבנות שמתקשרות מ-2 אולי אפשר לבוא אלינו.
חו"ל זה לא כמו ישראל בשום סיטואציה בדברים האלה....

• הוסף לסימניות
פחחחח, שיעורים קלילים....
איזה שיעורים כללים יש במערכת שקל ללמוד אותם בשעות האלו??
גם למורות וגם לתלמידות זה יהיה סיוטטט.
יש שעה שהראש כבר לא נמצא בלימודים, בפרט בגיל צעיר...
אמור להיות שיעורים סטייל חלילית ומחול.
ככה ידוע לי.
וככה אמור.
(אמרו כבר שאמור שזה שם של דג?)

• הוסף לסימניות
זה הולך להיות במודיעין עילית?
אשמח למידע מוסמך

• הוסף לסימניות
ואז היא צריכה זמן לנוח ונשום מיום ארוך כ"כ ורק בסביבות השעה 6-7 היא תתחיל ללמוד למבחנים ולהכין ש"ב
לא דיברו על זה שיהיה זמן לש.ב. ולימוד למבחנים?

• הוסף לסימניות
בחו"ל לומדים כך כבר שנים ארוכות, ותמיד שמעתי על זה רק דברים טובים.
ברוב מדינות העולם לומדים חמישה ימים בשבוע.
אצלנו לומדים ששה ימים-
אז מלכתחילה ההשוואה לא נכונה.

• הוסף לסימניות
מה שבטוח שיש לזה עוד צד, היו בנות שחזרו הביתה מוקדם ונמשכו משיעמום לשיעמום...
בקיצור לא שזה טוב בפרט שהרבה רבנים חשובים יצאו ע"ז בחרב ובחנית אבל אפשר להבין את היוזמה
יש הרבה הורים שזה דווקא טוב להם...
ואם יש הורים שחושבים שהם לא רוצים אפשר לקחת את הילדה הביתה בזמן הרגיל
בשנה האחרונה עשו את זה בנסיון בכמה בתי ספר וכשההורים חשבו שזה לא מתאים להם שיחררו את הבנות עם פתק או שהגיע אמא אחת כל יום בתורנות ולקחה את כולם עם מכתב "יפוי כח" מכל האימהות לקחת את הבנות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה